上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

叫埋表姐一齊玩,咁先夠勁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-24 09:14 發表 查看引用來源
聖誕節不嬲都係老婆最鐘意嘅節日,今日聖誕前夕老婆唔洗返工但係都已經一早起咗身,仲send相過嚟引我。可憐我今日晨咁早都要返office開工,個衰婆仲走嚟引我。

佢仲話今日好有節日嘅spirit,仲諗住一陣間派吓彩。

https:// ...
結果點,有冇成功引三叔

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-12-28 15:09 發表 查看引用來源

結果點,有冇成功引三叔
有冇最新消息

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-10 07:32 發表 查看引用來源

令我諗翻起有一次我同老婆返去外家,見到佢個大妹着住低胸吊帶裙,我坐咗喺梳化位睇電視,佢係我前面對住我彎腰,原來佢冇着胸圍,俾我完全睇晒 ...
咁你要上多幾次

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-11 05:19 發表 查看引用來源

呢啲先正,我以前上ex屋企食飯都𥄫過佢細妹走光,唔止lin都睇埋,仲抽水摸過無數次
又會比抽水,摸過無數次,??教一教下

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-21 14:28 發表 查看引用來源

啲女人喺屋企又真係多數都唔戴bra嘅,不過個衰婆著條咁薄嘅裙所以我先覺得佢係擺到明玩露出整鬼佢三叔囉
你識果 d 唔戴 bra, 我識果d ,不但只帶 bra, 仲要著底衫,😞

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-22 09:35 發表 查看引用來源

😂 😂
睇大家反應啦,拉丁婆仲會暫代多個零星期,大眾啱口味嘅我應該仲有大把機會試吓影多啲佢嘅
平時返工都是咁著??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-26 16:16 發表 查看引用來源

你唔記得咗我學過攝影同埋part time photo㗎咩?同埋如果你好似我咁成日偷影個老婆同佢表姐,有咁多練習嘅機會我相信你都可以影得好好 😂
點解經常有咁多艷遇在你身邊出現,連你上司都經常露出,

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-24 01:30 發表 查看引用來源

唔太清楚佢幾歲,我估應該33-36左右
你老婆是好正,不過近期想睇你大波上司

還有冇得睇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-14 09:42 發表 查看引用來源
呢排真係冇乜心情,暫代個馬拉婆搏表現chur到我哋盡。不停接job不停要我哋OT,加上公司蝕緊錢個個星期唔同部門都有staff俾人炒,唔做好啲隨時連份工都冇埋。唔好話上嚟出post,就連同老婆扑嘢嘅次數都少咗,真係人都顛。

老婆 ...
你應該開心,你老婆咁識氹你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆