上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-25 08:49 發表 查看引用來源
啱啱weekend又上咗老婆舅父到食飯,不過今次係同埋老婆啊嫲同三叔一齊上去。
有睇我上次個post嘅兄弟們都知我呢排壓力大,心情唔好。所以其實難得放假唔洗OT我真係寧願留喺屋企休息,但係老婆𠱁咗我好耐叫我一齊去,本來真係 ...
你老婆冇得頂,真是正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-27 09:46 發表 查看引用來源
尋日同咗條馬拉婆出咗去做嘢,因為我公司係做同物業管理有關嘅嘢,所以成日都要出去睇樓。我自己已經大把嘢喺手,馬拉婆自己又接多咗幾單嘢返嚟做。無啦啦又捉埋我出去叫我幫手跟埋,慌佢唔係做得高層耐,坐慣咗office好耐冇出 ...
最近有冇同馬拉出街做野??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-18 08:31 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,實在太忙啦,宜家先有少少時間上吓嚟,襯有時間又瞓唔返分享吓老婆嘅嘢。上星期有晚OT到好夜,落街煲煙嗰陣message老婆問佢做緊乜。

老婆: 睇緊以前細個啲相

我: 自己?

老婆: 同啊嫲同三叔

我: 咁咪好親密?著 ...
點解你老婆咁鐘意請三叔食波餅,我都想食

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-2 08:57 發表 查看引用來源

其實都係㗎,佢已經唔係第一次咁著,我之前都有問過佢咁樣唔會太誇張咩,不過老婆話佢有時上網睇衫見到外國好多女仔都會咁著。佢試過外邊著西裝jacket然之後入面就咁一件bra top添,其實都幾型。
...
你老婆心情好返未,復活節有冇再搞過

話時話你有沒有再見你大嫂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-8 15:26 發表 查看引用來源
老婆話佢短時間內都唔會上佢舅父到因為佢仲係唔多likey個內地啊叔上次影佢走光仲要send晒俾咁多3唔識7嘅人睇。至於老婆三叔雖然知道唔關佢事但係老婆都對佢好冷淡,所以呢排我都冇撩老婆費事辣慶佢

咁我就唯有將我嘅 ...
都正,睇到半個波

引用:
原帖由 lokam's 於 2021-4-9 11:53 發表 查看引用來源
師兄,除咗你老婆同表姐外,我諗大家都好掛住你個大嫂,有無新野睇???
復活節有冇新搞作??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 06:40 發表 查看引用來源
星期六朝早原本同啊嫲出去飲個早茶,但係我同婆遲咗起身,於是三叔就同咗啊嫲出去攞定位先。我男人老狗笠件衫上身就出得門口,一早坐定定喺廳等佢。老婆又要沖涼,換衫,本來準備沖涼但係突然間又話想開定機衫洗住先,等飲完茶返 ...
你老婆鐘意剃毛??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-21 09:47 發表 查看引用來源
如果我冇老婆,又或者老婆個表姐唔係老婆個表姐,我一定會不惜一切食咗佢。

我喺上幾個post都提過,因為老婆宜家唔肯上佢舅父屋企,所以呢排上多咗佢表姐到。喺佢表姐到又大家煮下嘢食,一時又同佢個仔出下去。呢排相處多咗,好 ...
好正,果然正野
不過,反而鐘意你大嫂身材多d

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-25 15:37 發表 查看引用來源

我都唔知點答你好,啲女人每隔幾日就整下啲指甲唔同有乜出奇?況且今日呢張相老婆隻手根本就out fo晒,咁你都可以攞到出嚟講?你要唯恐天下不亂,雞蛋裡挑骨頭我都冇嘢好講。陣間你話點解我老婆啲頭髮比起之前第幾頁長咗嘅,我 ...
話時話,你現有冇同馬拉雞一齊出街做野?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 14:45 發表 查看引用來源
好多師兄pm睇咗我ex嘅近照同半個樣之後,話想再睇多啲佢著少啲布嘅相,佢send俾我嘅泳衣照大家又覺得點?
你ex 身材都幾好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆