上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-7 09:20 發表 查看引用來源
大家好似已經對我老婆對腳冇乜反應咁,唔通各位宜家凈喺想睇我個ex?
幾正,我相信不只影一張咁少

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 04:01 發表 查看引用來源

我老婆成日喺屋企都飛釘㗎啦,多到我同佢三叔都已經見慣晒,我宜家連影都費事影 😂
你老婆真是好fit
話時話,會不會生bb

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-1 14:30 發表 查看引用來源

你唔覺我出親都係我老婆,老婆個表姐,老婆個表妹。。。冇啦。生命中嘅女得呢啲,仲要係老婆嘅親戚,其實都幾悲哀 😂
還有你大嫂,不過見標題,是不是有你老婆表妹,當然有興趣睇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 10:18 發表 查看引用來源
大家對老婆個表妹反應都唔錯,咁我襯今日唔洗返公司出埋過去呢幾日偷影到表妹嘅相先。

都係喺表姐屋企傾表妹結婚嘅嘢,通常都係收工直接上去食埋飯咁,所以幾次見表妹佢都係做完嘢一身OL look。

以下呢啲相全部都係我用 ...
二個字形容。精彩

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-22 16:07 發表 查看引用來源

老婆連個西都俾三叔睇過啦,今次老婆又點會介意吖。反而因為尋日老婆趕頭趕命掛住買嘢,冇諗過露 亦都唔知自己露緊,知道自己走光又即刻自然反應遮住。今鋪不經意嘅露,我反而又覺得好正喎 😝 ...
是,走光永遠吸引過全裸

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-26 22:29 發表 查看引用來源

應該係自己細佬冇所謂
話時話,如果可以,你會食你大嫂定你老婆表妹??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-16 11:48 發表 查看引用來源

能夠令到大家有好似當事人嘅感覺就係我最想做到嘅效果,多謝師兄支持!
咁耐冇上來
你最近有冇被上司老點

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-16 11:48 發表 查看引用來源

能夠令到大家有好似當事人嘅感覺就係我最想做到嘅效果,多謝師兄支持!
咁耐不見你,你不會出事嗎?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-1 14:19 發表 查看引用來源

師兄做咩成日send呢啲片俾我?😂
師兄,點解你經常咁多正野可睇到

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-1 14:19 發表 查看引用來源

師兄做咩成日send呢啲片俾我?😂
咁耐不見你,你好忙??
是不是變態女上司,不如講下你女上司

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆