上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 12:14 發表 查看引用來源

咁我又唔多同意你嘅講法啦,夾餸都驚走光嗰啲女我自己真係比較小見。講真我平時返工啲女同事又好,自己friend又好,都真係好多時會見到佢哋走光。有時啲女做緊其他嘢真係唔會諗自己走唔走光。唔洗講話識嗰啲啦,有時出街搭 ...
但有d ,不介意走光,露少少波出來

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-18 14:36 發表 查看引用來源

咁就要開心share吓啦 😝
你都幾勁,下下比你影到走光一刻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-27 10:05 發表 查看引用來源

我個人鍾意佢翹腳坐地下嗰張,特別係啲女著住短褲咁坐。。。10次有8次都一定會有嘢𥄫
果然是高手

或者你經常去表姐食飯

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-2 04:35 發表 查看引用來源

佢瞓覺啲相最易影,冇難度 😝
你最近又超忙,不見你踪影

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-10 07:32 發表 查看引用來源
各位brother唔好意思,呢排真係比較忙,加上自己越嚟越懶,所以好多時上嚟都係上嚟覆吓pm同啲師兄吹吓水就算。今日見到好多師兄留言等緊我更新,搞到我都唔好意思要你哋再等啦 😝

呢段時間當然都有唔少嘢發生,不過一陣要開 ...
一個字形容, 正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-10 07:32 發表 查看引用來源
各位brother唔好意思,呢排真係比較忙,加上自己越嚟越懶,所以好多時上嚟都係上嚟覆吓pm同啲師兄吹吓水就算。今日見到好多師兄留言等緊我更新,搞到我都唔好意思要你哋再等啦 😝

呢段時間當然都有唔少嘢發生,不過一陣要開 ...
你仲好忙??話時話你做邊行??
你知你是台柱,好多人等你

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-23 08:34 發表 查看引用來源

我之前表妹啲post都係因為搞佢結婚嘅嘢所以先成日見到佢。我都唔知點解佢咁錫身,佢係喺我身邊唯一一個最錫身嘅女性
只能講三叔發達

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-19 14:51 發表 查看引用來源

咁我真係唔知啦,如果佢對有意思嘅話咁佢真係收得好好啦,完全睇唔出 😂
可能我身邊啲女仔個個都好似冇乜介心咁啦,凈係得老婆個表妹真係錫身成日左遮右遮驚死走光,所以我覺得佢只係不以為意啦。 ...
話時話,你公司暫代主任,最近有冇出現,好耐冇聽過

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-4 14:48 發表 查看引用來源

我之前post過佢喺沙灘游完水冇底褲換嘅走光相,成隻西睇晒,你想知佢鮑魚有幾肥美嘅話可以去睇返個post,不過嗰陣時佢冇剃毛,宜家應該似係修過毛或者剃咗 ...
你連人修過毛你都知!!勁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆