上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-11 12:28 發表 查看引用來源

都話佢嗰件係大碼tee,好多女人喺屋企都會就咁當裙著,我老婆平時喺屋企都係咁著㗎啦,係佢嗰日嗰件比較短啲同埋佢嗰日件嘢咁啱縮到咁短啫 😂
是不是真空冇 bra

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-18 11:59 發表 查看引用來源

點會呢,如實稟告啫 😂 😝
點解你可以有咁多艷遇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-18 15:18 發表 查看引用來源

自己老婆唔算艷遇啦,仲要一個係老婆個表姐,一個係老婆個表妹,凈返嗰個係自己個啊嫂,來來去去都係得呢幾個,咁都算?
好令人羨慕

[quote]原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-31 06:42 發表 查看引用來源
呢排老婆啊嫲嘅身體狀況又有啲反覆,所以近排老婆個表姐都會成日上嚟陪啊嫲。好多時表姐由下午上嚟照顧啊嫲然後通常都會留晏啲等啊嫲瞓咗先會走。

早幾日佢又晏晝過嚟陪啊嫲,嗰日表姐普通高領白色tee,但係下身超短牛仔 ... [/quote
真是正,連毛都可以影到,

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-31 06:42 發表 查看引用來源
呢排老婆啊嫲嘅身體狀況又有啲反覆,所以近排老婆個表姐都會成日上嚟陪啊嫲。好多時表姐由下午上嚟照顧啊嫲然後通常都會留晏啲等啊嫲瞓咗先會走。

早幾日佢又晏晝過嚟陪啊嫲,嗰日表姐普通高領白色tee,但係下身超短牛仔 ...
你真係捕捉到任何機會

回覆 6183# 最錫我老婆 的帖子

咁你要多d上你大嫂家

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-8 15:36 發表 查看引用來源

鬼唔知3個都想屌咩,但係如果凈係可以揀一個嘅話,邊個先係你最想屌嗰個呀嘛。我一定揀大嫂,豐滿型應該好屌啲,好似我老婆咁,但係佢仲豐滿過我老婆,所以一定好好屌 ...
不見你上來,你最近又是好忙??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-8 15:36 發表 查看引用來源

鬼唔知3個都想屌咩,但係如果凈係可以揀一個嘅話,邊個先係你最想屌嗰個呀嘛。我一定揀大嫂,豐滿型應該好屌啲,好似我老婆咁,但係佢仲豐滿過我老婆,所以一定好好屌 ...
咁耐冇上來,是不是被發現你偷拍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-12-12 15:14 發表 查看引用來源

好地地唔著底褲,咁明顯就唔好玩㗎啦。
你老婆經常在邊行街,等我都可見識,見識下

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-12-19 07:38 發表 查看引用來源
上個weekend我同老婆本來約咗我啊哥同佢老婆一齊2 pair人入赤柱行吓玩吓,點知臨去嗰日老婆朝早起身就病咗。我原本諗住打俾我大佬同佢講cancel,但係老婆話我當日last minute先甩佢哋底唔係咁好,叫我自己去。其實我唔係太 ...
果然勁,咁都可以比你捕捉到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆