上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-12-19 07:38 發表 查看引用來源
上個weekend我同老婆本來約咗我啊哥同佢老婆一齊2 pair人入赤柱行吓玩吓,點知臨去嗰日老婆朝早起身就病咗。我原本諗住打俾我大佬同佢講cancel,但係老婆話我當日last minute先甩佢哋底唔係咁好,叫我自己去。其實我唔係太 ...
好耐冇見你update

你好忙嗎?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-2-3 16:23 發表 查看引用來源
呢排同一位師兄傾開計,佢同我講話佢自己都對佢啊哥個老婆充滿性幻想,但係因為佢同佢啊哥都各自搬咗出去分開住,每逢有啲咩家庭聚會先有得見佢啊嫂。

所以佢話佢其實好羨慕我老婆個三叔可以同自己充滿性幻想嗰個對象一齊 ...
差不多一個月冇見,你是不是好忙

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-4-14 01:22 發表 查看引用來源

耐冇修係咁上吓啦
點會唔記得你
還記得有三叔
等你多post 相

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-4-14 01:22 發表 查看引用來源

耐冇修係咁上吓啦
咁你多上來post靚相

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-4-17 13:18 發表 查看引用來源
啊哥同大嫂有小朋友所以佢哋慣咗早起身,我雖然尋晚瞓得唔好但係聽到佢哋喺出面起晒身搞到我都唔好意思繼續瞓所以我9點幾都起咗身。

啊哥慣咗放假就會朝早帶個仔落去公園玩,玩完就順路買埋早餐返上樓食。咁我啊哥帶個 ...
咁都比你見到,勁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-4-18 13:46 發表 查看引用來源
其實樓上2位師兄可能都諗得複雜咗,簡單啲諗,大嫂喺自己屋企啱啱瞓醒起身,冇戴bra其實好正常。加上佢哋日日朝早都係做同一樣嘢,可能根本冇個idea要因為多咗我喺到瞓得嗰一晚就專登起身走去換過另一件衫同戴返個bra? ...
同你老婆好返未

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-4-17 13:18 發表 查看引用來源
啊哥同大嫂有小朋友所以佢哋慣咗早起身,我雖然尋晚瞓得唔好但係聽到佢哋喺出面起晒身搞到我都唔好意思繼續瞓所以我9點幾都起咗身。

啊哥慣咗放假就會朝早帶個仔落去公園玩,玩完就順路買埋早餐返上樓食。咁我啊哥帶個 ...
越睇越正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-4-18 13:46 發表 查看引用來源
其實樓上2位師兄可能都諗得複雜咗,簡單啲諗,大嫂喺自己屋企啱啱瞓醒起身,冇戴bra其實好正常。加上佢哋日日朝早都係做同一樣嘢,可能根本冇個idea要因為多咗我喺到瞓得嗰一晚就專登起身走去換過另一件衫同戴返個bra? ...
同你老婆好返未

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-6-22 14:39 發表 查看引用來源
早幾日老婆個表姐生日,約咗佢一家人同我老婆,啊嫲同三叔一齊飲茶,飲完茶就周圍行吓食吓嘢飲吓嘢。嗰日表姐上身背心下身黑色短裙,雖然好簡單嘅衣著但係反而我覺得表姐佢好正。但係我都唔敢太亂嚟,眼都唔敢望多眼,點解?因為我 ...
邊條友咁唔生性

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-4 01:43 發表 查看引用來源
各位師兄細佬我冇事,咁耐冇上嚟唔係因為俾老婆發現咗我出post俾佢禁制。佢其實到宜家都未發現呢個post,只係知道我上嚟喺pm到send咗幾張相俾人咁大把,所以大家唔洗擔心。

唔都唔怕同大家講埋,呢段時間我哋屋企經歷咗唔少 ...
恭喜恭喜恭喜你老婆有喜
你老婆細妹都幾正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆