上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-3-19 08:21 發表 查看引用來源

多謝ching,以後我會有相就出相,冇相就淨係出文。
我諗疫情過後會有多啲相PO出來

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-1-20 01:28 發表 查看引用來源
呢種毛靚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
100%同意👍👍👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-21 09:19 發表 查看引用來源
啱啱同大家講完老婆冇著底褲俾佢大舅父個partner啊叔睇晒鮑魚全相,其實嗰日返到屋企之後我有同返老婆講,老婆話佢見到我喺車到影佢相之後見到個啊叔望住佢就估到自己走光。老婆話佢嗰陣已經即時望吓自己下面,雖然唔知個 ...
系男人見到都想入非非啦😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-31 14:56 發表 查看引用來源
好耐都未試過同老婆朝早一齊出門口,呢段時間一係就係我晨咁早就要返公司,一係就係之前嗰晚ot到好夜第二朝就瞓晏啲,到起身嗰陣老婆已經出咗門口。今朝終於同老婆一齊起身,一齊出門口,好似好耐都冇見過老婆換衫返工個樣,所以 ...
嘩…正斗到不得了,師兄真有福👍👍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 06:40 發表 查看引用來源
星期六朝早原本同啊嫲出去飲個早茶,但係我同婆遲咗起身,於是三叔就同咗啊嫲出去攞定位先。我男人老狗笠件衫上身就出得門口,一早坐定定喺廳等佢。老婆又要沖涼,換衫,本來準備沖涼但係突然間又話想開定機衫洗住先,等飲完茶返 ...
應該要整理一吓會好啲,我間唔中都有幫老婆修理吓🤪🤪

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 07:09 發表 查看引用來源

其實老婆早期長時間都係白虎,但係我覺得佢走光嘅話俾啲麻甩佬見到毛毛無論視覺或者感覺上都誘惑啲,所以我叫佢唔好剃,不過宜家有啲太多係時候叫佢修下 ...
我覺得間中剃光視覺和心理上都覺得有新鮮感😅😅😅,但長期保持修剪就最吸引🥰🥰🥰

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-18 07:33 發表 查看引用來源

用咗 ipl 燈幫老虎脫咗大部份毛, 唔使煩理髮呢樣嘢...!
其實幫囡囡修理陰毛都是一種情趣🥰🥰🤪🤪

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-18 07:41 發表 查看引用來源

各人睇法有別, 老虎心急會嫌剪得耐, 可以自己做就索性脫咗佢唔使煩.
也是。。。始終系兩個人嘅事😊😊

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-18 07:55 發表 查看引用來源

著泳衣都顧少露毛呢樣, 唔限款 & 顏色.
我覺得女人著住泳衣 若隱若現露少少毛好性感(包括自己女人),我最中意睇🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 22:59 發表 查看引用來源

我試過有次同老婆同另一pair夫婦去旅行,朝早喺酒店泳池游水,個女仔friend游完上水,之後企咗喺池邊同我哋講嘢,佢條淺粉紅色泳褲濕完水之後變到透透哋,下面啲毛透晒出嚟自己都唔知,正到我O咗嘴。由嗰日開始每次見親呢個女仔 ...
我都有有過這經驗,而且當時個女性朋友是著白色泳衣.....超正😘😘😘

本帖最近評分記錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆