上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-25 07:29 發表 查看引用來源
尋日朝早我同個朋友出咗去,食緊嘢嗰陣收到老婆whatsapp話我知佢起咗身。好多時老婆起身之後如果我唔喺屋企嘅話佢都會喺張床上面同我傾陣計先會起身,尋日都唔例外。傾咗陣之後我同佢講我食埋嘢就返問洗唔洗買啲嘢返嚟俾 ...
修剪咗靚好多,屌起來都會舒服啲,唔會有毛阻頭阻勢😅😅👍👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 14:45 發表 查看引用來源
好多師兄pm睇咗我ex嘅近照同半個樣之後,話想再睇多啲佢著少啲布嘅相,佢send俾我嘅泳衣照大家又覺得點?
嘩......你EX身材簡直無得頂啦

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 17:56 發表 查看引用來源

好的😬😂再來……一次咋!

師兄你真有福可以和認識到咁正斗囡囡👍👍
我從來沒有遇上過那麼咁正斗嘅囡囡😅

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 17:56 發表 查看引用來源

好的😬😂再來……一次咋!
師兄我覺得你應該把囡囡個樣打格仔會好啲🙏

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 18:11 發表 查看引用來源

所以依家有嘅要珍惜……😉😅多拍攝影作品.🤭🤭🤭
這個當然是啦😅咁…點解會分手?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 18:16 發表 查看引用來源

往事如風……唔講啦!
人多喜好就係必然…
往事如煙,只能回味,我明白嘅🙏🙏

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 18:34 發表 查看引用來源

唉……今晚夜D再放……希望版主唔介意(借地方)啦😅😅
呢啲嘢...點會有人介意架?介意果個會眾憎喎🤭🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 19:33 發表 查看引用來源

打咗啦!乜你會認得出咩(普通樣)🤭😏
唔係喎,好清晰喎😅😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 18:47 發表 查看引用來源
以前ex未去加拿大之前我耐唔耐都會買啲情趣內衣送俾佢,當然之後就著住嚟俾我吊啦。佢去咗加拿大之後初期感情仲ok嗰陣,佢知我鍾意睇所以佢間中都會自己去買嚟著俾我睇,𠱁下我開心 ...
點解師兄啲遇到囡囡咁鬼死...正...架!點解我未遇到過架,個天對我有啲唔公平呀😫

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-2 06:38 發表 查看引用來源
當年我ex為咗𠱁我,其實佢都專登買咗好多性感/情趣內衣凈係為咗影幾相俾我睇,就算唔買佢都會專登走入啲舖頭試俾我睇,都算係咁㗎啦。

不過同我散咗之後唔知佢又著過俾幾多男人睇呢?。。 ...
你EX好索呀…😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆