上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-2 06:58 發表 查看引用來源

索囉,又唔可以話好索嘅,都係我老婆索啲 🤪😜
嘩…咁都有未算!我從來未試過同這樣身材嘅囡囡交往過!
咁…你話老婆索啲...可否分享下😜😜

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-2 07:04 發表 查看引用來源

樓主在這裡已經放咗好多
人是貪心的動物😂😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-2 07:06 發表 查看引用來源

我成個post主要都係老婆嘅相喎,咁都仲唔夠分享? 😝
我都睇到👍但是局部地區性,無Ex咁全面性😜😜

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-2 07:13 發表 查看引用來源

我老婆啲全面性相其實我都post過,例如第28同30頁嗰啲
系呀!可能我睇漏咗,返去睇下先👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-2 07:13 發表 查看引用來源

我老婆啲全面性相其實我都post過,例如第28同30頁嗰啲
https://img.188channel.com/attachments/day_200424/20200424_36a77e0a5ab169d93d2a5fQwGZfFw663.jpeg好似你ex條腰幼啲

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-2 07:21 發表 查看引用來源

其實都係,不過我老婆高啲所以又balance返
無所謂啦,情人眼裡出西施,各花入各眼🤭🤭我就無師兄咁好采,我老婆破我處嘅女人,之前一個只拖過隻手,但身材一般都未摸過😅

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-2 07:24 發表 查看引用來源

覺得你ex好屌D
這個無準則,各有千秋🤭🤭🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-2 07:28 發表 查看引用來源

X2 ,不過我老婆同樓主ex相似(當然現在走左少少樣)😂
你都好過我,有後來補上,我就明日黃花已經過去 !要留番下一輩子才可以希望遇到😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-2 07:30 發表 查看引用來源

唔緊要啦,有我哋share上嚟,冇得食都起碼有得睇 😝
咁…感謝師兄分享👍👍👌👌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-3 15:26 發表 查看引用來源
好啦好啦,出咗好多都係面嗰浸,係時候出啲深入啲㗎啦。

我ex除咗有時會專登著啲若隱約現嘅衫嚟引我之外,因為佢知我都好鍾意佢著legging,所以好多時佢做gym之前或者之後都會send俾我睇吓佢著運動衫嘅look,有時佢都會順下我 ...
身材好掂呀…😍😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆