上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-3 16:15 發表 查看引用來源

運動型嘅ex同我老婆邊個掂啲先
兩個都掂到無得彈呀,比起小弟老婆 小弟真慚愧😓😓😓😓

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-4 15:05 發表 查看引用來源
我ex有調皮嘅自拍,當然唔多唔少都總會有啲大膽啲嘅 😝
一個字....正....

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-4 22:50 發表 查看引用來源

佢夏天嗰陣係鍾意去沙灘,唔游水都鍾意帶本書去曬吓太陽,成日都同我講話曬到有tan line 😂
我最喜歡女人曬成咁樣🤩🤩🤭🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-5 06:48 發表 查看引用來源

可惜我老婆唔鍾意曬太陽,除非係泰國
莫非泰國啲太陽晒曬得靚啲

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-7 09:26 發表 查看引用來源

https://img.188channel.com/attachments/day_210507/20210507_cf12d903115e58d6303dZvF5OLxpPBVo.jpeg

真係十足題目咁...naughty  
好似運動員身材好健康👍👍

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-7 17:13 發表 查看引用來源

識得個大嫂係運動型, 年紀大但 fit 到爆, 只係 fit 到好 slim , 得個 ipad 胸..
大有大好,運動型有運動型嘅好,等於食飯一樣,有唔同嘅菜式 先至冇咁寡😅😅🤪🤪

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-9 10:33 發表 查看引用來源

阿嫂身材好正,皮膚夠白淨,對波好揸手。
女人就係咁,唔屌唔得,一屌就貼貼服服。
男人屌完閪都服晒。。。架🤪🤪🤭🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 04:01 發表 查看引用來源

我老婆成日喺屋企都飛釘㗎啦,多到我同佢三叔都已經見慣晒,我宜家連影都費事影 😂
好大粒提子🥰🥰

引用:
原帖由 taifai88 於 2021-5-12 08:14 發表 查看引用來源
支持,支持師兄,仲成日有分享
無論如何,我哋都要多啲發聲,師兄多啲發帖,唔係好快就會變死谷!加油💪
同意....如果唔系我哋就無得在這吹水了

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 07:37 發表 查看引用來源
老婆其中一個表妹原本上年6月擺酒結婚,但因為疫情關係結唔成,delay到上年11月,當然又係冇得結。佢哋Delay到宜家已經唔想一拖再拖,最後決定今年6月簽紙細細哋結咗佢就算。

因為限制嘅關係,佢哋決定限制人數內嘅人裡面全部 ...
一清早打開個電話上一來見到以上情境,真係身心開朗🥰🥰🥰🥰我都貼翻張先

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆