上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-16 09:10 發表 查看引用來源

係咪阿嫂?今朝早影?
唔係呀…琴晚影架,影完著住條內褲就地正法🥰🥰🥰

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-16 09:28 發表 查看引用來源

嗰晚你應該一路屌緊老婆,一路幻想嗰個係佢表姐,咁就更加 perfect 。
個腦和身體動作不協調😅😅

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-16 10:01 發表 查看引用來源

如果喺現場😂……個心就會跳晒出嚟,又扯旗,對眼又盯住,又驚比人睇到……非常激!

好彩師兄嗰腦都識轉🥳😏👍🏻我哋先至睇到咁精彩咋!👏👏👏 ...
師兄~無咁誇張..嘩😅
你又唔係青頭仔😂😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-16 10:24 發表 查看引用來源

呵呵🤭…😏…如果你人多搭地鐵,隔離/附近有胸前走光(無Bar)你會唔會睇呀?
我有條鳩架,更會睇啦😅
但唔會扯起支旗囉😜

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 22:04 發表 查看引用來源

如果冇記錯佢應該34歲
34啱啱好,有經驗有需要及年輕力壯🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-20 15:19 發表 查看引用來源
再嚟快閃幾張ex嘅絕密私照,另外附加一張佢近照嘅生活相嚟做咗張反差圖出嚟。營造一種活生生嘅before&after效果 😝
嘩....咁鬼死正想引死人咩🥰🥰🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 07:21 發表 查看引用來源
自從上次老婆俾個內地啊叔偷影露lin相send出群組事件之後,唔哋已經冇再見過老婆個大舅父同個內地啊叔。我本來以為老婆仲係對呢件事耿耿於懷嘅時候,早幾日同老婆行街嗰陣佢大舅父打俾佢,話佢好耐冇上佢到食飯,叫佢星期五 ...
早晨😊一清早就可以有分享嘢睇🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 13:21 發表 查看引用來源

星期五晚喺舅父屋企嗰條明顯係粉紅色tback,星期六圍村嗰條其實係白色普通底褲款式,可能白色太透,陽光下面透落皮膚之後影出嚟就冇咁白睇落似粉粉哋,不過冇陽光嘅時候冇咁透嗰陣就清楚睇得出係白色。
返屋企嗰程車我都偷 ...
啲閪毛走晒出來,好誘惑呀🥰🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 15:22 發表 查看引用來源

車廂入面有幾大啫,襯佢同緊佢啊嫲講嘢冇望住嗰陣就咁影佢下半身,影完cut走其他位,張相自然就好似zoom in咗,睇落好似好近咁㗎啦。我影慣影熟,呢啲相一take就掂啦 😂 ...
果然是快手快腳👍👍👍💪

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 16:36 發表 查看引用來源

當你個膽大咗,影慣咗之後其實你攞住部電話喺手,開住個相機app,向住想影嗰個target其實已經大概知道咩位可以㩒制啦。扮下嘢擰轉個身睇下後面,隻手揸住部電話打斜好隨意咁對住個target,連眼都唔洗望已經㩒咗制影咗,人哋就咁 ...
果然系老手兼高手😅😅👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆