上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-24 09:05 發表 查看引用來源

一啲都唔覺得肥,起碼條腰都好瘦呀 ,整體嚟講好過我老婆好多。
見到呢個情景我真係有啲衝動,想衝入去同佢一齊鴛鴦浴。
一啲都唔肥,靚絕🥰🥰

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-24 11:22 發表 查看引用來源

偷影同明影係兩種效果...

伸脷 : 係人哋阿嫂嚟...

超正🥰🥰🥰🥰🥰

透視裝好誘惑🥰🥰🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-2 08:24 發表 查看引用來源
尋日老婆請咗半日假同佢表妹出去睇結婚嘢,本來佢哋驚落雨諗住cancel,但係晏晝lunch time嗰陣天氣又ok所以又冇cancel到。

我知佢哋會喺荃灣所以我call老婆諗住搵佢哋食lunch。Call老婆嗰陣老婆問我係咪喺附近,其實我一 ...
好快成功

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-10 15:05 發表 查看引用來源
呢排其實都有keep住見老婆個表妹,但係因為啊表妹著衫唔算暴露,同埋比較屬於謹慎嗰啲(可能因為我喺到嘅關係掛) 所以要影到佢走光真係一啲都唔容易。

呢排見佢都係約喺老婆個表姐到見面,近呢幾次見表妹都透影到啲短裙黑 ...
離晒罩。。。男人最中意,女人最愛露🥰🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-10 15:47 發表 查看引用來源

啊表妹唔露囉,佢肯露我唔洗等咗咁耐先影到佢走光
佢詐詐弟弟啫😅而家咁…夠自然👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-23 15:52 發表 查看引用來源
呢排老婆小咗玩走光,等我𠱁吓佢同佢夾吓睇吓佢肯唔肯玩返多啲走光引人先。

不過宜家再出staycation影嘅相,去到酒店住,佢個浴缸對住個靚景,見老婆自己浸得咁過癮,我就梗係唔執輸,同老婆嚟個鴛鴦戲水啦。

https://i.postim ...
揸波對手咁鬼似女人手

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-23 16:54 發表 查看引用來源

唔係掛 咪玩啦 男人老狗咁大對手俾人話似女人
唔係喎對手好 嫩滑喎,我對手起碼大過果對一半🤪🤪

引用:
原帖由 taifai88 於 2021-7-6 18:44 發表 查看引用來源
我一早投左阿嫂一票
如果是我...我會通吃😅😅🤪🤪

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-7-8 06:45 發表 查看引用來源

通食要有耐力喎😏😅🤭🤭
應該可應付得來🤪🤭🤭🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆