上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
81  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 02:44 發表 查看引用來源
老婆今朝唔知黐咗邊條根,竟然肯俾我影佢個含樣 😝😝😝😍😍

深消一po,唔post唔得,等唔切第二日先post上嚟啦。俾呢到未瞓嘅師兄們FF吓 😝
哈哈....咁可以益吓我哋...啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-5 00:56 發表 查看引用來源

睇佢啱啱呢張相見到佢唇邊冇乜毛大概都估到佢修咗啦,啲女人修毛通常都係清鮑魚邊嘅位置㗎啦
我專業幫囡囡修毛架,幫過几個囡囡修過,她們都好滿意🥰🥰🤪🤪

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-10-5 07:01 發表 查看引用來源

應該去做專業修毛😅👍🏻😏
嘻嘻~好難會有人幫襯....囉😅修剪要付出代價....架🤪🤪

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-10-5 09:05 發表 查看引用來源

冇乃油!
有奶油
代價就是...囡囡妹妹要招待我弟弟舒服吓🤪🤪🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-18 11:54 發表 查看引用來源

好豐滿,彈手過我老婆,壓住嗰陣啲手指隱約feel到粒lin,粒lin幾大粒。可能因為我老婆始終未生過仔所以都係我老婆對波軟熟啲
食完.....你講風涼話

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-4 17:08 發表 查看引用來源
上個post講完老婆個表姐喺我屋企瞓著咗嗰陣俾我偷影佢走光露毛,J咗我幾日。日日喺到諗點樣可以令搞到老婆都咁樣走光法,試咗幾日都硬係唔成功,老婆日日唔係牛仔褲就legging,但係尋日終於俾我等到。

尋日收工返屋企攰到仆 ...
師兄老婆隻閪好靚呀🥰🥰🥰🥰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-8 15:36 發表 查看引用來源

鬼唔知3個都想屌咩,但係如果凈係可以揀一個嘅話,邊個先係你最想屌嗰個呀嘛。我一定揀大嫂,豐滿型應該好屌啲,好似我老婆咁,但係佢仲豐滿過我老婆,所以一定好好屌 ...
啊.....師兄喜歡超大波😅😅😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-12-3 18:02 發表 查看引用來源
1來近排因為真係有啲忙,2來呢個場真係越嚟越靜所以好老實我真係冇咗嗰種上嚟出post嘅衝動。

不過呢牌天氣凍咗老婆著衫多咗所以冇乜特別嘢發生又係真嘅,不過既然今日上到嚟,盡管share之前天氣仲暖暖哋嗰陣嘅其中一件事 ...
陰謀濃密生得好靚https://img.188channel.com/attac ... 99KKzNIG3Ap32z.jpeg😂😂👍👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-12-4 16:03 發表 查看引用來源

所以我成日叫佢唔好剃啲毛就係咁解 😝
嘻嘻~修剪吓都無防🤪🤪

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-12-12 07:38 發表 查看引用來源
尋晚同老婆上佢大舅父屋企食飯,老婆著咗條one piece連身中短裙,長度啱啱到膝頭位置上少少所以唔算太短。食完飯之後我哋坐晒喺sofa喺netflex到睇戲,舅父屋企set sofa有3張,U字形咁擺。我同老婆坐咗喺正中間對住部電視嗰張 ...
https://img.188channel.com/attachments/day_211212/20211212_78b75b85bfa2e9058ca0in9nvqBBbNbm.jpeg靚靚閪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆