上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
173  4.5m

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-27 12:23 發表 查看引用來源

有啲耐喎
唔係好記得 😅
師姐應該同老公無咩激情喇 , 太耐了

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-27 13:44 發表 查看引用來源

同家人好少食麥當勞
小朋友食飯,好過食薯條 😎
你都好健康

蘿油咁好肉, 下圍可能都有35

師兄好野, 又有相睇, 我地繼續等有全裸作品出現

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 18:34 發表 查看引用來源

我個仔歲幾我老婆就要佢戒人奶,之後一收奶之後我老婆對波冇大到仲縮咗水,我老婆嗰陣都有呻過話自己身材走哂樣由其係對波,佢話好多女人生完都有咁嘅程況。我自己都好奇上網check過,原來真係好平常,師兄你有冇聽過? ...
以我所知, 餵得人奶多, 乳頭都會突D , 你老婆係咪呀 ?

師兄, 約左人妻團年SEX 未呀 ?

多謝師兄咁為我地著想, 偷影功夫依然出色 , 人妻身係好, 底褲又性感

最欣賞你係將原條底褲再 post 一次出嚟 , 可以同著住果陣比較 , 令我好似置身喺現場咁

所以佢要盡興啦, 幾日紅假點都要陪吓老婆既

唔知老婆會唔會同師兄開年呢 ?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-8 15:23 發表 查看引用來源

我就係想構造出呢個效果,因為我都覺得呢種之前同之後嘅對比好正,好高興你都有同感!
當你見到條 SEXY UNDER, 好自然幻想佢著左係點, 跟住竟然夢想成真, 果種快感真係好正 ,
當然你就最幸福 ,可以吊埋

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-9 17:24 發表 查看引用來源

任你影就唔係叫走光相啦,我自己同埋我相信呢到好多師兄弟都係一樣,都係鐘意睇啲女人俾人偷影走光嘅效果。一個女人越唔想俾人睇到嘅嘢,偏偏越俾我哋睇到,仲要影埋,嗰種優越感先係我哋享受嘅感覺。

我老婆好早期已經企定 ...
你漏左講你老婆個妹呀,仍然記得佢既陰毛。所以我好認同師兄既說話,要偷影先有快感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆