44 12345
上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
43  4.5m

師兄,勁追你post, 亞嫂真係好正,跪求原圖🙇‍♂️

引用:
原帖由 poloalm 於 2019-6-1 02:58 AM 發表 查看引用來源
師兄,勁追你post, 亞嫂真係好正,跪求原圖🙇‍♂️
收到了,多謝師兄,亞嫂真係好正。  可否之前既原圖都給我呢? 無盡感激。🙇‍♂️🙇‍♂️

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-29 02:11 AM 發表 查看引用來源
聽到老婆開水聲 我就入廁所扮下野同佢講野之後拉開少少浴簾。老婆即刻問我做乜,我話冇野裝你沖涼囉然後行開。
之後我理用廁所塊鏡嘅反射可以判斷到老婆視線,襯佢唔覺,喺浴簾側邊偷偷哋攝部電話埋去。。。

之後肯定老婆冇見到之後,繼續喺塊鏡到留 ...
師兄,很想得到亞嫂原圖, 多謝先。🙇‍♂️

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-10 04:29 PM 發表 查看引用來源
尋晚做完一件咁有意義嘅事,瞓咗覺好之後今日同老婆留喺屋企休息下,過下二人世界。同老婆喺廳睇睇下電視,諗起尋日老婆對波透視之餘,成晚游行全程對波都喺我哋同行啲friend同市民嘅身體上面揩嚟揩去,撞嚟撞去咁,我又忍唔住手多多。。。

急不及待同老婆喺sofa上面大戰完,完事後我同老婆都虛脫咁滯,兩公婆都攤0西喺sofa到休息。望見老婆尺裸裸地,好優美咁瞓喺到回緊氣嘅時候,邪惡嘅我又忽然間心血來潮 ...
師兄,求原圖,比我欣賞亞嫂超正身材,謝謝。🙇‍♂️

引用:
原帖由 poloalm 於 2019-6-13 03:19 AM 發表 查看引用來源

師兄,求原圖,比我欣賞亞嫂超正身材,謝謝。🙇‍♂️
師兄,收到原圖了,亞嫂身材真係正到無朋友。

引用:
原帖由 poloalm 於 2019-6-6 03:19 AM 發表 查看引用來源

師兄,很想得到亞嫂原圖, 多謝先。🙇‍♂️
師兄,之前有留言好想睇原圖,可能師兄miss左,可唔可以再分享呢個原圖俾我呀!謝謝。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-26 06:04 PM 發表 查看引用來源
相信呢到唔小師兄弟們都會經常見到自己嘅另一半坐喺化妝檯到化妝,搽指甲油,護膚品 等等 等等。我老婆亦都唔例外,佢每朝出門口之前都總會坐喺化妝檯到整一論先會出到門口。好多師兄都成日讚我老婆皮膚好好 又白又嫩,其實好大原因係因為佢每朝早都會全身搽護膚品上全身先會出街。

由於佢每朝早都有沖涼同搽護膚品嘅習慣,所以佢大部份嘅時間都會係以出裸嘅狀態咁坐喺張化妝檯到。今朝我起身準備緊返工嘅時候,如常地見 ...
師兄,亞嫂無得頂,想要原圖, 謝謝。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
師兄, 真係要跪求原圖, 謝謝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
師兄, 真係要跪求原圖, 謝謝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-30 05:10 PM 發表 查看引用來源
好耐冇上過嚟,老實講 宜家咁嘅時勢真係冇心情。唔好講話出帖,就連上嚟香討嘅心情我都冇。不過政治野呢到唔講啦,其實我冇上嚟唔代表我同老婆冇自己兩公婆玩嘅。今日突然間想出返帖。。。

大家記唔記得,早排遊行 因為知道返屋企會好麻煩 所以我同老婆咪去咗佢姊妹同佢老公屋企過夜嘅,我老婆仲因為著住條短褲太短喺sofa到走0西光俾佢姊妹老公𥄫嘅。早幾日我哋同佢哋再一齊出咗去,因為冇車返屋企所以我同老婆照舊 ...
師兄,真係真係好希望你能夠分享P.125及此P.138的原圖,亞嫂真係無得頂, 跪求分享, 謝謝!!!

本帖最近評分記錄

44 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆