上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
43  4.5m

引用:
原帖由 poloalm 於 2019-7-31 06:16 PM 發表 查看引用來源

師兄,真係真係好希望你能夠分享P.125及此P.138的原圖,亞嫂真係無得頂, 跪求分享, 謝謝!!!
睇到我老婆鮑魚嘅男人。。。
偷偷哋分享naughty老婆 p138 人哋老公終於成為咗喺我同老婆所認識嘅圈子入邊。。。唯一一個親身睇到我老婆鮑魚嘅男人。。。
511.9k        2.1k 19 6
eric_chan1667eric_chan1667
2019-7-31 05:31 PM
好引人,跪求今次同上次既原圖

GG
發短訊息 引用回覆 

收藏回覆

poloalmpoloalm
2019-7-31 06:16 PM
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-30 05:10 PM 發表

好耐冇上過嚟,老實講 宜家咁嘅時勢真係冇心情。唔好講話出帖,就連上嚟香討嘅心情我都冇。不過政治野呢到唔講啦,其實我冇上嚟唔代表我同老婆冇自己兩公婆玩嘅。今日突然間想出返帖。。。

大家記唔記得,早排遊行 因為知道返屋企會好麻煩 所以我同老婆咪去咗佢姊妹同佢老公屋企過夜嘅,我老婆仲因為著住條短褲太短喺sofa到走0西光俾佢姊妹老公𥄫嘅。早幾日我哋同佢哋再一齊出咗去,因為冇車返屋企所以我同老婆照舊 ...
師兄,收到你分享P.138的原圖,亞嫂真係正到無得頂。 期望師兄能夠同樣分享P.125的原圖, 因亞嫂真的好pink, 謝謝!!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-5 05:20 PM 發表 查看引用來源
早幾日老婆啊嫲喺屋企跌親傷到隻腳入咗醫院,雖然照過x-ray冇傷到骨,check過亦都冇咩大礙。但係因為佢啊嫲始終都一把年紀。加上早排中過風,宜家又傷到隻腳,老婆怕佢行動唔方便再跌多次就大L鑊所以提議請幾日然後過啊嫲到住幾日當有個照應可以睇住佢。

其實同啊嫲同住嘅仲有老婆個三叔。大家一定會好好奇問既然有個三叔喺到點解老婆仲要過去照顧啊嫲呢?問題就係呢個三叔真係廢人一個,40幾歲人冇老婆冇家庭 ...
師兄,跪求亞嫂原圖,謝謝。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-8 04:43 PM 發表 查看引用來源
老婆live update:

新鮮滾熱辣1個鐘頭之前同我嘅對話

我: 老婆?

老婆: sorry 啱啱喺廚房同嫲嫲傾緊計

我: 嫲嫲做乜入廚房唔休息下?

老婆: 叫咗佢佢係到話要整茶果俾我食 

我: 咁你喺房?

老婆: 喺飯抬咋等食

我: 你三叔呢?

老婆: 我對面睇緊電話同我一樣等緊食野

我: 佢呢排有咩動靜?

老婆: 咪咁囉前世 ...
師兄,跪求傳我原圖,好想見亞嫂靚靚原圖,萬分感謝!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-8 04:43 PM 發表 查看引用來源

師兄,跪求亞嫂原圖,謝謝!!

引用:

師兄,再三跪求傳我P.149原圖,好想見亞嫂靚靚原圖,萬分感謝!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-22 02:55 PM 發表 查看引用來源
尋晚收工搭緊車返屋企嗰陣whatsapp老婆。。

我:我收工啦

老婆: okay 快啲返去食飯

我: 好掛住你煮嘅飯

老婆: 淨係掛住我煮嘅飯?

我: 仲有你個body。。。。

老婆: 過幾日就返啦okay?

我: 你做緊咩呀

老婆: 睇緊電視囉

我:同3叔?

老婆: yes

我: 我想知你著緊咩。。。

老婆:
https ...
師兄, 跪求原圖(P.149 & P.162)
可能師兄真的很忙,我真的好想見到亞嫂pink pink gap.  多謝先。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-9 07:39 PM 發表 查看引用來源
大家仲記唔記得早排咪有個師傅送床嚟我哋屋企,之後仲幫老婆切埋張床,我老婆仲同佢一齊搬野嗰陣走光俾佢𥄫o西成對波同lin嘅,我哋尋日又要搵返佢啦。

由於老婆個啊嫲身體越嚟越反覆,老婆又唔放心個廢柴3叔照顧啊嫲,所以我哋決定接啊嫲過嚟同我哋一齊住咁老婆就唔洗成日走來走去同埋長期都會有我哋睇住佢會好啲。
早排嗰個師傅送過嚟張床都冇人瞓過可以俾啊嫲瞓,但係張床褥太軟,啊嫲瞓慣硬床褥同埋俾老人家瞓始 ...
師兄,請求原圖,pls.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-16 05:02 PM 發表 查看引用來源
自從老婆啊嫲嚟咗我哋屋企到住之後,唔知點解三叔忽然間好仔上身咁,變到好孝順。成日話要上嚟探下啊嫲,啊嫲過咗嚟個半星期佢已經上咗嚟三次。啊嫲同佢一齊住嗰陣又唔見佢咁緊張喎,如果早知佢咁有孝心嘅話老婆就唔洗接啊嫲過嚟住啦。

琴日晏晝三叔又上咗嚟,留咗成日仲夜晚食埋飯先走,見佢咁鐘意上嚟,嚟到我哋主場,我就梗係同老婆夾下引下佢啦。

琴日瞓醒出房啊嫲就同老婆講話三叔話陣間上嚟,咁我見老婆著住條 ...
師兄真令人羨慕 ,  跪求原圖.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-11 03:22 PM 發表 查看引用來源
出咗關於老婆坐住同事車走光露lin之後收到好多師兄話佢哋對我老婆嗰日個bra好有興趣,想知咩牌子同想睇真啲老婆個bra。

可惜老婆之後落嚟嗰幾日都戴唔同嘅bra,係到尋晚我終於忍無可忍話老婆嗰日喺㗎車到露lin個情境真係好正,我日日都諗住個情境,𠱁佢戴返嗰日個bra嚟俾我屌。
老婆臨開波之前真係戴返當日同一個bra俾我睇,我見到真係即刻扯旗。

兄弟呢個維密嘅白色bra,薄pad得嚟帶 ...
阿嫂真係超正,求原图。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-11-20 12:54 PM 發表 查看引用來源
作日過咗一個非常之漫長嘅一日,因為老婆公司有個大project原定3日後due,但因為原本跟開嗰位同事嘅甩漏兼錯唔百出,個project趕唔切不特止,嗰位同事叻到連佢用嗰班staging公司啲crew member都得罪埋要解約陪錢。嗰位同事衰乜嘅detail就唔講啦事關唔係重點。但係老婆啊姐(老細)知道咗之後嬲到振,尋日一早就call爆老婆機係咁𨳒,仲要老婆即刻接手兼即日上個客公司開會補鑊。
...
師兄,我跪求原圖!  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆