分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
14  4.5m

我都想要原圖,師兄拜託

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-6-19 22:28 發表 查看引用來源

梗係成日𥄫啦,由佢哋相識到宜家都有6年時間啦,同佢相處咗咁多年當然𥄫過佢走光無數次,水都抽過幾次
點抽法先?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-8 01:40 發表 查看引用來源
今日同老婆同佢大舅父食飯之前喺附近商場行咗陣,我哋喺間鋪頭入面陪大舅父買幾件衫。大舅父試緊衫嗰陣我就坐咗喺到等,老婆就陪緊大舅父試。

之後老婆表姐嚟咗會合我哋,佢表姐一行入嚟我已經俾佢對腿吸引住。表姐著住條 ...
我覺我佢專登比你睇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-28 06:50 發表 查看引用來源

好難形容喎。。佢頭髮中短型,長度膊頭落少少,個樣一睇你會覺得佢好高竇,對眼幾靚,戚戚地,幾有神,成日好次電緊你但係又睇唔起你嗰種feel。個嘴唇唔厚但長,佢個樣其實幾妖吓。不過真係唔識點形容,如果要用個明星嚟形容嘅話我 ...
快D征服佢啦

不如BRO出樣 遮左對眼咪得

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-24 07:22 發表 查看引用來源
自從上次我出post講我同馬拉婆出去做嘢嗰陣走光單嘢之後馬拉婆都冇著過短裙,呢排段時間我都有同佢出過去做嘢同跟客,不過佢日日都係著褲所以我都冇乜特別出關於佢嘅嘢。

不過尋日終於見到佢著裙,佢著咗條粉紅色嘅絲質短 ...
直接同佢講話小心走光, 睇下佢點
可能有得食

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-27 09:03 發表 查看引用來源
尋日本來係我要同馬拉婆出去睇間鋪,因為馬拉婆唔識路去所以本來約咗晨咁早就喺公司等然後我同佢一齊去。但係我朝早有啲事(其實係因為我唔知醒)所以就同佢講屋企有啲事要遲啲先去到。

之後我出得門口嗰陣call佢,佢話佢 ...
一早叫你試下佢架啦, 分分鐘有得食

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-8 15:36 發表 查看引用來源

鬼唔知3個都想屌咩,但係如果凈係可以揀一個嘅話,邊個先係你最想屌嗰個呀嘛。我一定揀大嫂,豐滿型應該好屌啲,好似我老婆咁,但係佢仲豐滿過我老婆,所以一定好好屌 ...
any update?

回覆 979# 最錫我老婆 的帖子

wa 如果著平時D透視底底咪咩都睇哂

回覆 1091# 最錫我老婆 的帖子

下次佢再去街一定要等佢返黎

本帖最近評分記錄

前往最後回覆