上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
90  4.5m

由上面望落去,絕對係最佳視覺享受

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-9 11:22 AM 發表 查看引用來源
啱啱瞓醒真係爽,沖完涼出嚟個衰婆。。。

大家估下佢到底係等緊我沖完涼換衫帶佢出去玩?定係等緊我開佢波吖啦? ...
等插的女人

阿嫂波型好靚,另ching可否pm原圖俾禾,萬分感謝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-29 03:51 PM 發表

已pm你!
Ching,點解我仲未收到 :smile_24:

引用:
原帖由 serephim 於 2019-5-30 04:03 PM 發表 查看引用來源
師兄,我都想再原圖,追咗咁耐post,希望收到原圖
禾都想要 :smile_47:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-30 10:42 PM 發表 查看引用來源
老婆尋晚留咗喺佢外家陪佢媽咪,成晚冇返,老婆知我今日放假所以佢都請咗一日假嚟陪我。佢今日晏晝返到嚟屋企我仲喺床啱啱先瞓醒。

老婆話佢知道呢排因為佢屋企嘅事心情唔好,知道我哋扑野嘅次數小咗好多,喺呢段時間入面亦都冇同我玩過其他野。但係我都冇迫佢,冇要求冇煩佢,仲話我俾咗好多空間同support佢。老婆話見我呢排咁good boy所以專登請假返嚟獎勵下我,服侍下我。。。😊😊

https:/ ...
阿嫂真係超正,可否pm原圖俾我

Sofa梳乎下

引屎人 :smile_47:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-26 06:04 PM 發表 查看引用來源
相信呢到唔小師兄弟們都會經常見到自己嘅另一半坐喺化妝檯到化妝,搽指甲油,護膚品 等等 等等。我老婆亦都唔例外,佢每朝出門口之前都總會坐喺化妝檯到整一論先會出到門口。好多師兄都成日讚我老婆皮膚好好 又白又嫩,其實好大原因係因為佢每朝早都會全身搽護膚品上全身先會出街。

由於佢每朝早都有沖涼同搽護膚品嘅習慣,所以佢大部份嘅時間都會係以出裸嘅狀態咁坐喺張化妝檯到。今朝我起身準備緊返工嘅時候,如常地見 ...
巧想要原圖

阿嫂隻鮑魚好似幾好味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆