分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
29  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 06:40 發表 查看引用來源
星期六朝早原本同啊嫲出去飲個早茶,但係我同婆遲咗起身,於是三叔就同咗啊嫲出去攞定位先。我男人老狗笠件衫上身就出得門口,一早坐定定喺廳等佢。老婆又要沖涼,換衫,本來準備沖涼但係突然間又話想開定機衫洗住先,等飲完茶返 ...
你老婆都幾多毛 修下仲好睇D😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-8 13:46 發表 查看引用來源
尋晚同老婆其中一個女仔friend食飯,佢哋傾開懷孕照嘅嘢,其間我聽得出老婆好後悔佢大肚嗰陣冇影過。

其實老婆一路都想影孕婦相,但係因為知道喺醫院生仔要洗一大筆錢(外父外母想佢喺私家到生) 所以老婆為咗想慳錢就冇影 ...
你操刀 老婆會係咁挑剔

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-25 20:50 發表 查看引用來源

都係人生其中一個需要經歷既階段黎既
箇中滋味, 要係呢啲階段先可以感受到
老婆鬧小朋友果種語氣 黑人憎
但又唔可以出聲 增加磨擦

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-26 17:30 發表 查看引用來源

1個教訓緊小朋友時, 另一個真係唔好亂出聲
就算當下語氣幾唔好都好, 都真係要忍住
要比小朋友見到父母係同一陣線
否則以後就會恰其中一個
另一個就更加忟憎

夫妻關係, 有機會變得更差、變得疏離 ...
就算唔出聲 之後咪一樣鬧你個樣係咩事
係咪覺得我鬧小朋友有錯 不如你教啦

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-26 17:45 發表 查看引用來源

明呀
有時都會因為呢啲嘢鬧交、冷戰

但冷靜返, 為咗個小朋友咁嘈, 又有咩為呢?

而家就開始明白D長輩講, 邊個係陪你一世既人
就係另一半, 最後只有佢同你一齊行到最後

當然, 冷靜後, 可行既就同對方傾下、關心 ...
佢一鬧人 會人身攻擊
已經令人灰心

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-7 18:35 發表 查看引用來源
人妻啱啱起身換衫,啱啱到酒店,所有衫仲喺行李,酒店廁所亦都未消毒。所以人妻喺冇其他地方選擇之下,喺酒店房入面換衫。。。佢亦都唔會估到。。。坐喺床上面嘅我。。。。會偷影佢換衫然後post上嚟俾其他男人睇。。。

http ...
要為師兄鼓掌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-7 23:31 發表 查看引用來源

啱啱我都係大概咁樣同佢大戰完 😂
屌左佢幾多次?
中途有冇影佢相?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-8 06:46 發表 查看引用來源

想睇咩相先?
未訓醒之前個睡相同衣著

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-14 02:25 發表 查看引用來源

當然,嗰晚同老婆講咗打通宵麻雀,攞正牌唔返屋企 🤭
咁正 果晚老婆有冇比老婆追魂call過?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-19 14:24 發表 查看引用來源
尋日同人妻入迪士尼玩咗日,一早已經book定酒店喺嗰到過埋夜。

玩咗全日,夜晚食完嘢返到酒店人妻搞掂埋個仔沖涼瞓覺之後成個人已經散哂。我就叫佢都沖個涼之後同佢按吓俾佢relax吓。我仲同佢講我入得嚟迪士尼玩全日,正 ...
有現場觀眾 係咪highD😏

本帖最近評分記錄

前往最後回覆