分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
19  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 08:48 PM 發表 查看引用來源
話明分享同老婆露出,呢個post當然唔會淨係post吓老婆啲私照就算啦,今次先講吓較早期嘅一次露出經歷。

嗰次同老婆一齊去聽個seminar,嗰日我老婆著咗件非常之低胸嘅小背心,佢根本唔需要點郁個身都已經會好容易走光。我哋約咗喺會場門口見,我一見到佢已經忍唔住喺佢耳邊同佢講佢件背心好正,唔洗郁我已經目及到佢個bra。
佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔 ...
好文靚相好故事,多謝分享。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:20 AM 發表 查看引用來源

雖然唔算得上係大波,但係佢波型真係唔錯,大小適中啱我口味
其實大波就無咁靚,呢款類型好有胃口啊!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 12:04 PM 發表 查看引用來源
尋晚ot到勁夜,因為走嗰時已經好夜同好眼瞓,我公司亦都好近我老媽子屋企所以就索性返咗老媽子到瞓咗晚。

啱啱起身記起今朝有人送床去我屋企,所以啱啱message老婆提佢。老婆話佢已經醒咗等緊,司機話大概10分鐘內會到。
我就問佢宜家著緊啲咩。。。衰婆話佢著緊咩都冇用唔關我事因為我都唔喺屋企。
我咪同佢講我已經起咗身返緊嚟囉。。

氹兩氹衰婆終於落搭 send咗張相俾我睇佢宜家著緊咩。。 ...
正相。👍👍👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 12:24 PM 發表 查看引用來源
司機已經到咗。。。我仲等緊轉車。。。頂。。。
然後又點呢?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:15 PM 發表 查看引用來源
老細打嚟尋晚有份野原來我失魂帶走埋,要即刻返公司俾佢。。。即刻絕望。。。

同老婆講完。。。唯有繼續追問老婆屋企情況,佢話佢問咗司機可唔可以加錢幫佢砌埋張床等我唔洗ot完仲要砌,司機ok咗。佢話司機宜家喺客房入邊砌緊張床,而佢就喺廳沙發上面。。。
我冇得返去玩已經勁死狗,衰婆仲要send張咁嘅相過嚟。。。。

https://i.postimg.cc/Lgm89FKL/58334-EA3 ...
你老婆好玩得👍👍👍
繼續留意你的即時報道😁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:51 PM 發表 查看引用來源
老婆同意入房!
佢宜家應該已經同我哋賓妹一齊喺司機隔離執緊野!!
我亦都啱啱離開咗公司準備起程返歸!!
幻想住老婆真空著住條吊帶裙 喺個男人隔離鬆0西身走0西光咁執緊野下面已經硬0西。好緊張!! ...
又硬哂,一陣是否試新床?
試完記得即時報導。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 02:36 PM 發表 查看引用來源
啱啱收到老婆message,內容係:

“啱啱搬緊你啲舊黑碟落地,嗚低身放低完起身嗰時我條帶跌咗成條裙鬆開咗跌咗落嚟,俾佢睇到0西死野最衰都係你!!”

:smile_o04::smile_o04::smile_04::smile_04::smile_04: ...
咁精彩?你老婆有無講之後點呢?

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-1-23 03:59 PM 發表 查看引用來源

進入完全冇阻力 哈
是濕滑得滯嗎?XD

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-24 02:19 PM 發表 查看引用來源
今日兩公婆一齊放假 食完晏之後同老婆一齊去咗買餸 唔睇都唔覺老婆今日條裙原來係咁透。。。

今日返佢老媽子到食飯所以我哋都冇咩特別諗住玩野,今次真係佢自己無啦啦整躂癩,笑死我。我特登唔同佢講由得佢。

繼續行。。。 哈哈 
沿途都 ...
真係好透視,如果我親眼見,都會視姦一下。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-25 11:31 AM 發表 查看引用來源

無任歡迎 哈哈
先行多謝樓主,哈哈!

本帖最近評分記錄

前往最後回覆