上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
509  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 14:27 發表 查看引用來源
尋晚上咗人妻到,通常食完飯佢都會同佢個仔玩多陣玩具,之後就同佢讀吓書,然之後就同仔仔沖涼擺佢落床瞓覺。

呢啲時候我都會坐喺隔離睇吓電話,尋晚佢就係咁坐喺地下同個仔讀書嗰陣,我坐喺疏化上面望落去。。。。

https:// ...
正吖!佢對波都唔細,仲好似幾挺!佢可能開始對你冇介心成日走光,睇來應該有排影!咁琴晚有冇開餐?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 14:35 發表 查看引用來源

佢對波真係仲係好挺,波英其實都唔錯。
影完啲咁嘅相之後,點可能唔屌,唔返屋企都要屌佢一鑊啦
今次有冇特別野玩?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 14:44 發表 查看引用來源

特別就冇乜,不過就專攻佢對波,因為諗住好快就會post佢對波嘅走光相俾好多男人見到,所以玩波都玩咗好耐
佢對波敏唔敏感?淨玩對波妹妹都會濕?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 14:59 發表 查看引用來源

我有一次發現原來佢對lin係佢死穴,每逢我啜同舐佢lin佢都表情得特別enjoy。所以有次傾計我問返佢係唔係最enjoy我錫佢lin,佢默認咗
咁就正啦!啜到佢high晒。到時想點玩都得!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 16:21 發表 查看引用來源

同埋講埋真心話,人妻同我老婆2個都係啱啱生完冇耐,,但係如果純粹講生完之後嘅身型,其實人妻真係keep得好啲
我都覺得係。尤其是Pat Pat, 所以後入好正!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 16:42 發表 查看引用來源

識嘢,你呢啲咪叫pro囉,一睇幾張相都已經睇得出
冇咁誇!你都試過話正啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 16:49 發表 查看引用來源

其實我第一次見佢嗰日係俾佢著住legging個look吸引咗, 就係個個pat同對腳,幾正,所以陰啲陰啲開始溝佢 😂
咁都正常嘅!最緊要佢受溝啫!😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-29 17:43 發表 查看引用來源

其實......係過去既女生講我知....我才識。
佢地會問番我,
即有個人妻識佢時未生,生完後再上床時,佢問我感覺有咩唔同,原來佢束左腰,即收腰,等自己好睇D。
又試過有次另一位問感覺有無唔同,我都問佢搞到想射,原來佢夾下夾下 ...
咁即係生完仲正?😉

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-1-29 17:56 發表 查看引用來源
😯嘩😛會係咁嘅咩?…....
我唔知呀!問下啫!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-29 18:10 發表 查看引用來源

師兄,好多人妻生完仲正唔敢講,生完一樣正係可以,其實睇點搞,咩都唔做既師奶,同咩都做既人妻少婦,就係執唔執keep唔keep都己兩回事。
講真,生完屁股吸引左,胸大左好正常,女人會唔會再整整佢,就人人唔同,但呢度我地唔好講左其他 ...
咁都係嘅,好多生完都仲好正!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆