上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
509  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-7 18:35 發表 查看引用來源
人妻啱啱起身換衫,啱啱到酒店,所有衫仲喺行李,酒店廁所亦都未消毒。所以人妻喺冇其他地方選擇之下,直接喺酒店房入面換衫。。。佢亦都唔會估到。。。坐喺床上面嘅我。。。。會偷影佢換衫然後post上嚟俾其他男人睇。。。

...
正吖!仲好多毛毛!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-7 23:31 發表 查看引用來源

啱啱我都係大概咁樣同佢大戰完 😂
今次喺酒店有冇放啲,叫得大聲啲?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-8 00:39 發表 查看引用來源

咁就梗係放好多啦,佢叫得大聲之外,我屌佢pat嗰陣啲啪啪聲亦都好嚮亮 😂🤭
正吖!上去幾多日,仲有時間可以慢慢玩多啲野,調教下佢!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-8 06:46 發表 查看引用來源

想睇咩相先?
今朝有冇晨炮?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-13 15:18 發表 查看引用來源
各位新年快樂!
偷食人妻都有一段時間,我哋都收得好密,身邊冇一個人知。直到啱啱過年之前我講咗俾我最好嘅兄弟知我偷食緊個人妻。呢個friend識咗20幾年,除咗我有鋪露出老婆嘅癮之外,我同佢大家冇嘢唔知,所以絕對信得過。

...
正吖!咁夜晚係咪上佢屋企開年?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-14 02:25 發表 查看引用來源

當然,嗰晚同老婆講咗打通宵麻雀,攞正牌唔返屋企 🤭
咁屌咗幾多Q?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-14 08:50 發表 查看引用來源

都係1 Q 😂
去完酒店,今次有冇放啲?😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-19 14:01 發表 查看引用來源
尋日同人妻入迪士尼玩咗日,一早已經book定酒店喺嗰到過埋夜。

玩咗全日,夜晚食完嘢返到酒店人妻搞掂埋個仔沖涼瞓覺之後成個人已經散哂。我就叫佢都沖個涼之後同佢按吓俾佢relax吓。我仲同佢講我入得嚟迪士尼玩全日,正 ...
師兄咁快又有分享!可惜睇唔真。不過都好多謝師兄嘅分享!希望有其他師兄可以幫到手啦!咁按完有冇砌返Q呀!😉

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-2-19 14:09 發表 查看引用來源
夜晚臨瞓前幫佢按摩....師兄都辛苦晒👏🏻👏🏻😌....😁👏🏻謝謝師兄👏🏻.....😏你執咗幾Q?
人妻為咗報答師兄應該有求必應,想點玩都得!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-19 15:59 發表 查看引用來源

仲洗講嘅,梗係有啦。我一路按一路幻想自己係一個同佢3唔識7嘅按摩師,幫佢按摩嘅時候用抽水嘅手法同佢按。扮到好專心咁同佢按摩但係有時唔覺意咁揩到佢個西。揩到佢都有感覺,開始越嚟越濕。之後就梗係屌佢鑊金啦 ...
正喎!咁佢high唔high?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆