上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
509  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-19 16:11 發表 查看引用來源

我high啲囉,我今次比起平時快咗,所以佢今鑊應該冇平時咁high 😂
屌咗1Q咋嘛?😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-19 16:17 發表 查看引用來源

係啊,大家本來已經攰到想死
咁都係!咁下次囉!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-19 16:20 發表 查看引用來源

不過呢1Q我真係出盡力,吓吓出盡力嚟屌,佢個仔喺隔離床瞓緊佢要全程搵手㩒住自己把口等自己唔可以大聲叫,不過成間房都係好大聲嘅啪啪聲同佢啲水聲 ...
咁都好激喎!佢冇叫你細力啲咩?😬

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-2-19 16:46 發表 查看引用來源

喺咁既情況 , 女人只會懇求大力D , 衝快D  , 入D
咁又係!所以唯有掩住個口!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-21 13:53 發表 查看引用來源

咁就真係too撚bad啦
下次再試過囉!終於都會成功嘅!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-21 13:52 發表 查看引用來源

34 定好似35,  已經唔係好記得 😂
唔怪之得身材幾fit!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-21 14:06 發表 查看引用來源

我件人妻好醒㗎,好早期嗰陣第2次同佢按摩,佢就係好似你所講咁扒咗喺到。著住條長裙,連底褲都未除。我諗住攞電話係諗住偷影佢裙底㗎啦,點知佢feel到我淨係用緊一隻手按佢隻腳,佢即刻擰轉頭望我第二隻手做緊乜。好彩嗰陣我 ...
咁可能用偷拍鏡頭好啲喎!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-21 14:27 發表 查看引用來源

佢完全唔玩得,佢呢啲性格係淨係喺屋企俾自己男人嘆嘅女人,想share佢真係好難,我都算叫做有多年嘅偷影經驗啦,但係你見我到宜家都未成功偷影到佢上身全裸,lin都未偷影到粒,你就知佢有幾難搞啦

不過佢越難影我越想影,咁先珍 ...
咁又係!呢啲良家好難得,咁都比你食到真係好嘢!希望你可以成勸影到更多分享啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-21 14:29 發表 查看引用來源

唉搞咁多嘢,又要錢,又要set,最驚係要日日提心吊膽驚俾佢發現啲cam
咁隨緣啦!最緊要安全。唔好比佢發現!有得屌已經好正架啦!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-2-21 15:28 發表 查看引用來源
我哋都好鐘意睇到女人個西,摸西😅😅
仲想屌呢!如果靚西仲想奶埋!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆