上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
46  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-10 17:19 發表 查看引用來源

其實我都有啲想,我仲要有時要對住佢呀陰公
祝師兄早日如願以償
大嫂就連條底底都靚過人,完全冇果種師奶底褲嘅感覺。好明顯唔係求其買,而係有花過心思揀過先著上身。

三張都好正,啲pose淫到呢...

師兄出post梗係要撐下場!
難得阿嫂咁識做,羨慕死人,仲high到連門都唔閂,真係好癲~ 哈哈!

條裙好襯阿嫂,若隱若現

Welcome back Ching~ 靚Bra喎!!!
點解你老婆啲皮膚咁好

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-21 09:19 發表 查看引用來源
啱啱同大家講完老婆冇著底褲俾佢大舅父個partner啊叔睇晒鮑魚全相,其實嗰日返到屋企之後我有同返老婆講,老婆話佢見到我喺車到影佢相之後見到個啊叔望住佢就估到自己走光。老婆話佢嗰陣已經即時望吓自己下面,雖然唔知個 ...
阿嫂真係正到爆~
三叔依家都好識玩,即管睇下佢之後仲做得出啲咩

阿嫂咁識做,真係抵錫!祝師兄工作順利,開少啲OT!

形容得好仔細,正呀!

描述得好好,十足十真係係隔離望住佢地咁,個畫面勁正!!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-21 09:47 發表 查看引用來源
如果我冇老婆,又或者老婆個表姐唔係老婆個表姐,我一定會不惜一切食咗佢。

我喺上幾個post都提過,因為老婆宜家唔肯上佢舅父屋企,所以呢排上多咗佢表姐到。喺佢表姐到又大家煮下嘢食,一時又同佢個仔出下去。呢排相處多咗,好 ...
辛苦師兄咁搏命影啲咁高質嘅相放上尼同我地share
真係好正,表姐同阿嫂都好正...
點解係你身邊啲女都可以咁索

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆