分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
36  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-5 02:00 PM 發表 查看引用來源

已pm你
多謝師兄慷慨派蛋❤真係好pink啊!我會繼續努力爬文做個好學生的(⊙o⊙)

師兄同阿嫂都係咁naughty噃!

好似打野戰咁,腎上腺素標升到爆錶呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-15 02:00 AM 發表 查看引用來源
今晚成12點先返屋企 事關今日同老婆一齊dayoff陪老婆去咗探佢個姊妹。今次呢個帖罕有地唔係關於我老婆,今次嘅主角係老婆嘅最好朋友。

首先等我輕輕咁介紹下我老婆呢位姊妹先,佢係一個單親媽咪。本身同老公移咗民去美國仲生埋個女。但係佢老公識咗第二個就揼低咗老婆同個女走咗佬 (其實我覺得佢好L慘架) 之後佢自己帶埋個女返嚟香港自食其力仲一手湊大埋個女。佢係一個好開朗嘅女仔,老公走咗佬佢都冇咩話唔 ...
人哋餵緊奶都偷影咁賤嘅?但我又好鍾意噃❤

講設計就第ㄧ套有型,講到玩露出就梗係第二套啦!我估兩套都買。

個師傅如果有上嚟呢版睇文,肯定後悔點解當日冇同阿嫂執ㄧ劑嘞!

引用:
原帖由 TripleA321 於 2019-4-2 09:10 AM 發表 查看引用來源

師兄嘅 plan B 仍然係進守皆宜,如果唔趕個師傅走,係我幻想嘅空間下,有可能發展如下:
Scenario 1)師兄乜都唔駛做享受現場直播,齋睇骨子裡姣底嘅亞嫂點樣著住件see thru 戰衣製造機會畀亞裝修師傅又𥄫又抽水,亞嫂雖然扮黑臉,但相信由於裝修師傅細佬已嚴重充血,個腦已同時嚴重缺氧,腦細胞處於極道興奮但又缺氧狀態下,一個唔覺意眼前休克咗幾秒,身體乘勢壓著亞嫂一齊跌落地,一落地 ...
哈哈😆師兄都作得好認真吓!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-28 12:52 PM 發表 查看引用來源
老婆尋晚約咗個大陸friend飲野,搭的士返酒店嘅途中,佢話個的士司機一路不停咁撩佢講野。衰婆飲咗啲酒,大膽起上嚟send咗張咁嘅相嚟引我。。。

...
解開褲鈕,司機睇到有乜反應?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-1 12:05 PM 發表 查看引用來源

同意,做按摩師都好似係一份工幾爽幾工
都係蛋家雞見水啫!做到咁上下年紀就周身勞損,辛苦錢嚟㗎!

ㄧ般正經寫字樓工著唔到咁低胸噃!阿嫂啲男同事真有眼褔!

前往最後回覆