分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
36  4.5m

三叔好慘,做咗豬乸尾!

阿嫂日日咁著法遲早玩出火,畀三叔強上,師兄小心頭上變綠!

下次三叔嚟之前叫阿嫂浪定啲胸圍同T back喺厠所,咁三叔留咁耐ㄧ定要去厠所㗎,之後又睇吓三叔有冇攞阿嫂啲性感底底嚟打飛機,就夠好玩啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-27 03:14 PM 發表 查看引用來源
講埋上次幫老婆啊嫲裝電腦嘅野先。

同老婆玩咗陣我又要返埋位繼續幫部腦裝野,裝好之後我就叫3叔搵下有啲咩啊嫲啱睇嘅野然後我起身睇下老婆做緊乜。

一轉身望過去就見到老婆咁樣瞓咗喺到。。

俾老婆發現咗我影佢相佢好大聲咁喂咗我一 ...
三叔眼福無邊,呢晚有排J!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-1-2 03:49 發表 查看引用來源

我都係用返同一個方法po相 唔知點解宜家會變到咁細 有咩解救?
篤一吓張相佢會獨立顯示就可以放大。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-1-31 00:49 發表 查看引用來源
各位我已經上載咗啲大圖啦!
Wow!欣賞阿嫂塊靚gap差啲連眼珠都跌埋出嚟!

回覆 3310# bentayga 的帖子

呢度啲規矩比較寬鬆,師兄直接放原圖都應該冇問題,我見有師妹放冇格假狗插閪都得喎!

畀著我係三叔一於詐醉瀨死唔走,唔通你哋抬我返房咩?!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-2 01:04 發表 查看引用來源

同佢夾就唔啦 呢啲野要不經意先有樂趣㗎嘛
不過我係成日想俾三叔睇到我老婆啲內衣褲嘅,因為我老婆有個習慣就係將當日著完嘅底褲用水沖完先再一次過用洗衣機洗,所以廁所成日都會有老婆啲底褲掛喺到。但係我哋有兩個廁 ...
呢樣唔難,喺客厠做少少手腳,例如閂咗水箱制冇水冲厠,就同三叔講有需要就用你房個厠所,咁咪乜都畀佢睇晒囉!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-3 14:14 發表 查看引用來源
老婆又返咗公司 宜家屋企得我,三叔同啊嫲。
多得樓上師兄獻計,叫我關咗客廁個水箱制。不過我費事煩,我就咁同三叔同啊嫲講話客廁水箱有問題,冇水,叫佢哋如果要去廁所就去我同老婆嗰個。我大概20分鐘前同咗佢哋講,我亦都反鎖 ...
師兄應該整濕多幾條最性感嘅T back浪喺主厠畀三叔欣賞吖嘛!

前往最後回覆