上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
71  4.5m

毛呀毛...數呀毛....

多謝晒 ! 走光都係覺得現場睇到先為之 very good, 唔好太猥瑣一般人妻可以隻眼開隻眼閉, 其實都係隔離飯香心態.

查實偷拍自己老婆會刺激 d ? 有 d friend 係咁, 正常影/拍隻老虎唔俾, 只好偷拍.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-9 09:12 發表 查看引用來源

我偷影佢係為咗滿足我自己嘅刺激感啫,其實我老婆已經算唔話得㗎啦 就算呢排小咗玩但係佢一路以來都肯俾我影佢相 仲要配合我玩走光引啲麻甩佬 佢係唔知原來我將佢啲相放上嚟公諸同好啫
Btw你又知你啲friend偷拍佢哋老 ...
就咁講而已, 信唔信係另一回事, 係唔係偷拍與我無關, 唔會追住要佢地些牙, 現場見到走光又係另一回事....
靜雞雞公諸同好好似唔係幾好, 就算唔露樣有點出賣感覺(個人意見唔好見怪), 我影/拍都係兩個人回味多, 頂多試過晌旅遊溫泉池某 d edit 過唔露點或打格片段俾外家某幾人睇過, 正到 o 晒嘴...

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2020-4-10 01:18 發表 查看引用來源

正喎師兄😍👍🏻👍🏻
去旅遊先會拍吓, 而且片段只係浸泡, 動作場面 CUT 哂, 打車輪都冇得睇 , 最多都係見到些少籮柚有幾正...
晌庶放些少過大家望望...

黑白加上矇咗啲啲唔好 MIND.

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2020-4-10 15:18 發表 查看引用來源

師兄,當然唔mind啦,好正,最正係你俾左人睇嗰下😌🤭
俾人睇就唔係呢 d 畫面, 而家只係 cap 圖, 整過做 gif 可能仲正 d ...

孖朋友講過吓, 唔少老虎晌屋企可以著衫唔著褲四處行, 但唔著衫就唔聚財...各路師兄師姊會唔會都係咁呢 ?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-18 07:18 發表 查看引用來源
我覺得間中剃光視覺和心理上都覺得有新鮮感😅😅😅,但長期保持修剪就最吸引🥰🥰🥰
用咗 ipl 燈幫老虎脫咗大部份毛, 唔使煩理髮呢樣嘢...!

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-18 07:35 發表 查看引用來源
其實幫囡囡修理陰毛都是一種情趣🥰🥰🤪🤪
各人睇法有別, 老虎心急會嫌剪得耐, 可以自己做就索性脫咗佢唔使煩.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-18 07:48 發表 查看引用來源
也是。。。始終系兩個人嘅事😊😊
著泳衣都顧少露毛呢樣, 唔限款 & 顏色.

本帖最近評分記錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆