上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
71  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-18 22:59 發表 查看引用來源

我試過有次同老婆同另一pair夫婦去旅行,朝早喺酒店泳池游水,個女仔friend游完上水,之後企咗喺池邊同我哋講嘢,佢條淺粉紅色泳褲濕完水之後變到透透哋,下面啲毛透晒出嚟自己都唔知,正到我O咗嘴。由嗰日開始每次見親呢個女仔 ...
孖另一啤租過大間些少 villa 玩獨立泳池, 兩個麻甩一早預告咗會乜都唔著 free 吓, 兩件老虎到尾都膽粗粗裸埋泳, 唔使隔住泳衣透視, 不過係叔叔大嬸嚟唔好有任何幻想, 只係佢哋想揾機會試吓坦蕩蕩又可以些牙房租...  

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-19 11:18 發表 查看引用來源

最緊要係志同道合,大家一齊 relax咁玩, 有冇著衫都唔係問題。
可能係外地人關係, 老虎只可以接受呢一啤, 其他冇得傾, 不過有「觀眾」晌庶大家個 feel 會唔同.  

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-21 09:47 發表 查看引用來源
如果我冇老婆,又或者老婆個表姐唔係老婆個表姐,我一定會不惜一切食咗佢。

我喺上幾個post都提過,因為老婆宜家唔肯上佢舅父屋企,所以呢排上多咗佢表姐到。喺佢表姐到又大家煮下嘢食,一時又同佢個仔出下去。呢排相處多咗,好 ...
實在係「毛械可激」....

遲哂大到㖭.....    冇嘢睇.....

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-30 18:19 發表 查看引用來源

當然個個男人都鍾意,亦都好想,但係好多女性有抗拒,就算係老婆都未必鍾意。
師兄可以學阿精童 (經常浴室偷影老婆沖涼嗰個)咁偷偷影... 唔俾佢發現就得手..

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 18:34 發表 查看引用來源

唉……今晚夜D再放……希望版主唔介意(借地方)啦😅😅
夜啲刨馬仔, 師兄有乜初步 heart water ?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 18:50 發表 查看引用來源

多熱門……今期休戰睇馬算了!
哦...明白 ! thanks !

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 18:47 發表 查看引用來源
以前ex未去加拿大之前我耐唔耐都會買啲情趣內衣送俾佢,當然之後就著住嚟俾我吊啦。佢去咗加拿大之後初期感情仲ok嗰陣,佢知我鍾意睇所以佢間中都會自己去買嚟著俾我睇,𠱁下我開心 ...
好似做過割盲腸手術咁.

另外好似係冇毛...巧得.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-1 08:13 發表 查看引用來源

真係好佩服你咁鬼眼利, 我最多都係留意到佢好似冇陰毛。
師兄你淨係留意嗰度, 先天性鹹濕..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-4 08:12 發表 查看引用來源

天下間那有男人不咸濕? 只係咸濕到邊個程度,如果話自己唔咸濕嗰個男人真係有問題。
只係見過啲病友, 身體做過手術切割, 個胸/蛋蛋少咁忽, 所以會留意多咗呢方面, 有時會見到啲阿嫂有割盲腸傷口, 講嘢就避忌吓免得 hurt 到人.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆