上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
71  4.5m

好似舊時啲戲院劇照, 原圖係乜都冇著, 加工用黑油將條褲仔劃上去咁....  

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-5 13:06 發表 查看引用來源

外國…會唔會有…😅咁嘅姿勢?
晌天體村見過呢啲「漢堡飽」...

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-7 09:20 發表 查看引用來源
大家好似已經對我老婆對腳冇乜反應咁,唔通各位宜家凈喺想睇我個ex?

真係十足題目咁...naughty  

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-7 09:57 發表 查看引用來源
好似運動員身材好健康👍👍
識得個大嫂係運動型, 年紀大但 fit 到爆, 只係 fit 到好 slim , 得個 ipad 胸..

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-7 17:36 發表 查看引用來源

你都話冇胸🧐仲掛住佢…莫非你同佢有一手🤭.
冇...冇...半手都冇呢, 細胸有細胸嘅正, 我鄉下佬少見其他女人個真波地..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-7 17:59 發表 查看引用來源

運動型同玩瑜珈嘅女性,通常都係微波仙子。
有專家話細胸神經線會多啲密啲, 容易興奮過大胸嘅..

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 04:01 發表 查看引用來源

我老婆成日喺屋企都飛釘㗎啦,多到我同佢三叔都已經見慣晒,我宜家連影都費事影 😂
一般C9 在家都將啲釘飛嚟飛去, 身型好嘅當然好看, 冇保養嘅就....

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 22:41 發表 查看引用來源

梗係唔睇啦,雖然都係波,但係都要有standard㗎嘛 😝
波都要有「是釘凸」㗎嘛.  

引用:
原帖由 wetpete 於 2021-5-13 10:16 發表 查看引用來源
我住嗰度都成日有個鬼妹成日唔戴bra, 仲見過著白色tee....😍
西妹唔戴bra, 晌中環一帶上班區間唔屎都有件揈住行你睇, 有次搭車途經該區附近, 就俾對嘢揈揈吓影響視線..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-12 16:25 發表 查看引用來源

算啦,鬼叫佢係你隻老虎咩,有飛釘你睇好過乜嘢都冇得睇。
冇講過係我老虎嚟, 雖然過哂保養期..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆