上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
71  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-17 07:46 發表 查看引用來源
疫情之下真係悶到入都顛,上星期終於忍唔住同老婆book咗間酒店staycation。

同老婆住得酒店就預咗會同佢瘋狂扑嘢㗎啦,但係估唔到嘅係,老婆因為自信心問題已經好耐都冇俾我影過佢相。但係入到酒店後,老婆果然放啲,竟然肯俾 ...
well done...
well 燈..

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-18 15:05 發表 查看引用來源
再出多幾張staycation第一日嘅相先。

第一日去到酒店試圖說服老婆俾我影相,之後老婆仲係處於半推半就,又想又唔想之間俾我影到嘅相 😝

https://i.postimg.cc/2bXDz4t8/53219-BBE-E39-A-4-AFA-961-D-773-D1-D46-CB03. ...
好正嘅作品, 師兄會唔會私下拍吓片兩公婆嚟回憶吓呢 ?

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-7-24 15:03 發表 查看引用來源

咁耐不見你,你不會出事嗎?
可能搭飛機移咗民.  

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-1 06:49 發表 查看引用來源
之前同我老婆,我啊哥同嫂staycation,book咗2間房一人一間。第2日朝早兩個女人都仲瞓緊覺,我同我啊哥就落咗去游咗個早水。游完我啊哥就話買早餐俾佢老婆食,我call我老婆問佢食乜,但係老婆話唔食,想瞓多陣叫我唔好嘈佢。咁老 ...
阿大嫂俾大哥整蠱咗, 暴露俾樓主你呢個細佬睇, 件睡衣咁嘅款實露奶, 佢再醒啲都察覺自己露奶.

樓主可以開影展甚至出影集, 勁 !!  

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-20 07:46 發表 查看引用來源
各路英雄,如果你哋見到我老婆咁樣瞓緊覺,會點?
攞枝眉筆幫佢劃番啲毛上去.   

犀利! 堅 !  

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-3 07:26 發表 查看引用來源
尋晚老婆個表姐收工接埋個仔上咗嚟我哋到食飯,表姐上面著咗件淺黃色恤衫,所以上身就唔係話好多嘢睇,但係佢下身條開叉OL短裙就認真不得了。

企喺到就同其他一般喺街見到啲OL著短裙冇乜分別,但係佢一坐低就不得了。由於佢 ...
驟眼睇以為係塊「親袋皮」唧咗出界...   

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-10-18 23:16 發表 查看引用來源

師兄,手中拿著四條女, 呢鋪牌已經贏曬。
揸住四條 Q, 但遇著高進就佢唔好彩.  

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-10-19 13:31 發表 查看引用來源

咁樣就應該去問下 蛇貴妃 、失常少女 有冇四條  K 喺手。
呢個組合仲使「傾」 ? 已經有四粒煙, 大哂 ! (實際上可能都幾大粒吓. )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆