上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
71  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-31 06:42 發表 查看引用來源
呢排老婆啊嫲嘅身體狀況又有啲反覆,所以近排老婆個表姐都會成日上嚟陪啊嫲。好多時表姐由下午上嚟照顧啊嫲然後通常都會留晏啲等啊嫲瞓咗先會走。

早幾日佢又晏晝過嚟陪啊嫲,嗰日表姐普通高領白色tee,但係下身超短牛仔 ...
今個年度最佳攝影非師兄你莫屬.  

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-1-30 07:00 發表 查看引用來源
我咁耐冇出post,要大家等咗我咁耐,為咗補償大家同多謝各位嘅支持,等我出多多個post同大家share吓。

大家掛住我老婆之餘,有冇都掛住佢表姐呢?早排聖誕期間我同老婆,老婆啊嫲同三叔,老婆表姐同佢個仔,加埋另外2個親戚上咗佢哋 ...
真係把握能力極強, 堅!!  
多謝師兄分享

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-2-3 16:23 發表 查看引用來源
呢排同一位師兄傾開計,佢同我講話佢自己都對佢啊哥個老婆充滿性幻想,但係因為佢同佢啊哥都各自搬咗出去分開住,每逢有啲咩家庭聚會先有得見佢啊嫂。

所以佢話佢其實好羨慕我老婆個三叔可以同自己充滿性幻想嗰個對象一齊 ...

好似屎忽痕 R 得好暢快咁.  

樓主真勇, 轉型做咗「思啲窿」嘅小弟間唔中上吓嚟都要讚一讚, 嫂夫人兩點有若搽咗顏色細蚊女般粉嫩; 想講講食肆大多都有 cctv , 仲大多數係 4k 解像度, 隨時樣都拍得清清楚楚, 祝樓主好運.  

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-5-28 09:07 發表 查看引用來源

兄台有考慮☕👍🏻
不過一般細或中型公司,應該唔太著眼cctv高解像度,成本效益/工能性問題。
高解像度鏡頭除非好平價或街坊價!
小弟見解🤭😬9up! ...
所以祝樓主好運, 唔好有機拍到, 拍到唔好俾職員見到.  

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-8 11:54 發表 查看引用來源
身材差唔多,吊住引先…🤭🤭40086813

巧大包米...  

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-10 09:36 發表 查看引用來源

🤭😏可能用脫毛膏會唔會呢?
女人下陰用脫毛膏會好大鑊, 萬萬不可嘅呢.

樓主師兄深入外家發掘好嘢俾大家真係辛苦哂, 揸油 !!!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-11 08:11 發表 查看引用來源

係咩🤔😳…
有醫生講過, 會好易傷害到下陰, 唔同其他部位嘅皮膚組織.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-11 14:49 發表 查看引用來源
自從我宣佈老婆有咗之後大家都喺我個場到討論大肚婆嘅身體會有啲咩變化,仲收到好多師兄pm問我老婆對波大咗幾多,變成點。

Well,我可以證實有咗BB嘅女人對波除咗會升級之外,對lin係真係會越嚟越深色,同埋lin頭會比之前凸啲 ...
嘩蟹~~~!!!!

巧令令噃.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆