上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
71  4.5m

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-24 11:45 發表 查看引用來源

我的意思是平時都有著底褲,須然當時裸睡但都應該有底褲痕,同 bra 痕一樣。
以前識個網友佢話自己都係愛裸睡, 喺屋企好似男人著孖煙囪(有親戚探嘅幾日除外), 三角褲痕跡會好淺.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-10-3 14:45 發表 查看引用來源

可能女性褲頭橡筋冇男性緊箍,又或者佢著條三角褲係比較鬆身少少。
淨係著孖煙囪就冇三角褲痕跡, 老虎對上個家姐喺屋企都有見佢只著鬆身衫同類似孖煙囪短褲, 有時提佢上下走光小弟見到就唔好.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-3 14:52 發表 查看引用來源

你哋越估我就越撚想知,你哋明唔明日日見撚住佢成日差啲差啲但係就係見唔撚到嗰種滋味有幾難受 😭😭
趁機開盤, 黑啡 pink ....仲有冇其他顏色可以開盤 ??

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-10-3 15:07 發表 查看引用來源

唔明喎😌…😏有圖清楚D😌🤭🤭
個個估顏色, 就叫樓主揀幾隻色開盤俾各師兄揀吓.  

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-4 12:31 發表 查看引用來源
如果冇著under,個枕頭可能有西味!😬
仲黐滿毛, 冬天就暖哂.

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-11-13 06:45 發表 查看引用來源
會吾會佢特登架,佢点會吾自己著D乜,甘易走俾你睇咩!
咪係, 有時去老虎家姐度, 小弟會提佢唔好喺小弟面前烏身, 不過都會兩三嘢即係五嘢左右露吓雙墜蓮娜.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 02:30 發表 查看引用來源
我頭先沖完涼出嚟姨仔攤咗上我哋張床,我其實有少少潔癖,所以好唔鍾意其他人上我張床,見到姨仔喺我哋張床我當時係有少少慶慶哋。老婆都知我性格,所以我出嚟嗰陣老婆自己同我講話頭先佢個妹等到眼瞓唔耐煩所以上床攤。之後 ...
年青人即係年青人, 毛髮都旺盛啲嘅.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 08:08 發表 查看引用來源

總之同佢相處嘅係我,佢平時有幾防走光同佢有心定冇心我點會唔知。住得埋同一間屋,仲要遇著我呢啲人,無論佢平時幾小心都總會有機會俾我𥄫到嘢嘅 ...
有嘢唔𥄫, 會俾人 DUP.

引用:
原帖由 lulu678 於 2022-11-15 12:57 發表 查看引用來源
其實佢比你咁影.都無理由唔知!🤭🤭
有啲手機有 snapshot 功能, 按指定按鈕就影到相或拍片, 唔使平時打開部機嚟先影到, 不過鏡頭唔係睇住嚟影就有啲段估.

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2022-11-16 07:31 發表 查看引用來源
嚟緊下次再入房影,到時可能被都唔冚比樓主慢慢欣賞
加部 cam 反偷拍捕番佢, 捉到就斷正.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆