上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
134  4.5m

支持支持,呃求原圖^^

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-10 04:29 PM 發表 查看引用來源
尋晚做完一件咁有意義嘅事,瞓咗覺好之後今日同老婆留喺屋企休息下,過下二人世界。同老婆喺廳睇睇下電視,諗起尋日老婆對波透視之餘,成晚游行全程對波都喺我哋同行啲friend同市民嘅身體上面揩嚟揩去,撞嚟撞去咁,我又忍唔住手多多。。。

急不及待同老婆喺sofa上面大戰完,完事後我同老婆都虛脫咁滯,兩公婆都攤0西喺sofa到休息。望見老婆尺裸裸地,好優美咁瞓喺到回緊氣嘅時候,邪惡嘅我又忽然間心血來潮 ...
師兄~~好正呀!! 非常支持你!! 之前有留言好想睇原圖🤤可能師兄miss左,可唔可以分享啲posts既原圖俾我呀!🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-29 02:11 AM 發表 查看引用來源
聽到老婆開水聲 我就入廁所扮下野同佢講野之後拉開少少浴簾。老婆即刻問我做乜,我話冇野裝你沖涼囉然後行開。
之後我理用廁所塊鏡嘅反射可以判斷到老婆視線,襯佢唔覺,喺浴簾側邊偷偷哋攝部電話埋去。。。

之後肯定老婆冇見到之後,繼續喺塊鏡到留 ...
師兄!!呀嫂太太太太正啦~跪求原圖!!!!🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-11 06:11 AM 發表 查看引用來源

太多reuest,可能miss咗你
收到了,好正!!!🤤🤤
可唔可以要之前偷影佢沖涼既原圖?胸控🤤
謝謝大大!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-26 06:04 PM 發表 查看引用來源
相信呢到唔小師兄弟們都會經常見到自己嘅另一半坐喺化妝檯到化妝,搽指甲油,護膚品 等等 等等。我老婆亦都唔例外,佢每朝出門口之前都總會坐喺化妝檯到整一論先會出到門口。好多師兄都成日讚我老婆皮膚好好 又白又嫩,其實好大原因係因為佢每朝早都會全身搽護膚品上全身先會出街。

由於佢每朝早都有沖涼同搽護膚品嘅習慣,所以佢大部份嘅時間都會係以出裸嘅狀態咁坐喺張化妝檯到。今朝我起身準備緊返工嘅時候,如常地見 ...
好正呀!😍😍😍再次跪求原圖!!!
🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
妳好正🤤🤤🤤求原圖😍😍😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-9 07:39 PM 發表 查看引用來源
大家仲記唔記得早排咪有個師傅送床嚟我哋屋企,之後仲幫老婆切埋張床,我老婆仲同佢一齊搬野嗰陣走光俾佢𥄫o西成對波同lin嘅,我哋尋日又要搵返佢啦。

由於老婆個啊嫲身體越嚟越反覆,老婆又唔放心個廢柴3叔照顧啊嫲,所以我哋決定接啊嫲過嚟同我哋一齊住咁老婆就唔洗成日走來走去同埋長期都會有我哋睇住佢會好啲。
早排嗰個師傅送過嚟張床都冇人瞓過可以俾啊嫲瞓,但係張床褥太軟,啊嫲瞓慣硬床褥同埋俾老人家瞓始 ...
好正呀!🤤無得輸大波波
Ching有無原圖分享?🥰😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-9 07:39 PM 發表 查看引用來源
大家仲記唔記得早排咪有個師傅送床嚟我哋屋企,之後仲幫老婆切埋張床,我老婆仲同佢一齊搬野嗰陣走光俾佢𥄫o西成對波同lin嘅,我哋尋日又要搵返佢啦。

由於老婆個啊嫲身體越嚟越反覆,老婆又唔放心個廢柴3叔照顧啊嫲,所以我哋決定接啊嫲過嚟同我哋一齊住咁老婆就唔洗成日走來走去同埋長期都會有我哋睇住佢會好啲。
早排嗰個師傅送過嚟張床都冇人瞓過可以俾啊嫲瞓,但係張床褥太軟,啊嫲瞓慣硬床褥同埋俾老人家瞓始 ...
好正!! 跪求原圖!!!🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-11 03:22 PM 發表 查看引用來源
出咗關於老婆坐住同事車走光露lin之後收到好多師兄話佢哋對我老婆嗰日個bra好有興趣,想知咩牌子同想睇真啲老婆個bra。

可惜老婆之後落嚟嗰幾日都戴唔同嘅bra,係到尋晚我終於忍無可忍話老婆嗰日喺㗎車到露lin個情境真係好正,我日日都諗住個情境,𠱁佢戴返嗰日個bra嚟俾我屌。
老婆臨開波之前真係戴返當日同一個bra俾我睇,我見到真係即刻扯旗。

兄弟呢個維密嘅白色bra,薄pad得嚟帶 ...
Ching,好正呀!🤤
有無無碼圖分享呀?

之前有師兄放埋條無碼既link係到😆🤤🤤
好正,師兄可參考😍
加油👍

本帖最近評分記錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆