上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
134  4.5m

希望樓主快啲解禁🥲🥲🥲

又來路過一推等樓主回來🥲🥲

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-4 01:43 發表 查看引用來源
各位師兄細佬我冇事,咁耐冇上嚟唔係因為俾老婆發現咗我出post俾佢禁制。佢其實到宜家都未發現呢個post,只係知道我上嚟喺pm到send咗幾張相俾人咁大把,所以大家唔洗擔心。我都唔怕同大家講埋,呢段時間我哋屋企經歷咗唔少變 ...
Woowww!恭喜chinggg🥳🥳歡迎隨時回歸,最緊要小心小心😏🤘🤘
阿嫂個妹好正,佢係家有無真空?🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-6 15:09 發表 查看引用來源
]我姨仔喺屋企嘅衣著其實唔算sexy,雖然喺屋企通常唔會戴bra,但係著嘅都係普通tshirt短褲或者連身長裙。

呢段時間喺外夫外母到住話晒都唔係自己主場,唔熟個環境所以仲未敢太放,亦都唔係太了解姨仔嘅個性。例如係佢對嘅觀 ...
正呀ching!!!! 有無飛釘圖also?🤤🤤🤤
Btw, 想問係咪得我只見最後一張係大圖?其他都係好細圖??發現依個貼啲新舊po都係得返最尾張相有大圖🥲🥲其他變晒好細圖

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-9 06:23 發表 查看引用來源
尋晚食完飯外父外母出咗街,我同老婆就如常喺廳睇吓電視,我姨仔就坐埋一邊佢有佢玩電話。

當時姨仔一個人坐我隔離張sofa,呢個後生女喺屋企真係冇乜儀態,成日都會咁樣攤喺張sofa到

https://i.postimg.cc/CRykHWv9/2599-D ...
正!!青春無敵🤤
Ching好正放埋原圖link大愛😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-9 15:57 發表 查看引用來源
今日見完個客公司冇乜特別嘢做就早咗收工,返到去得外母喺廚房燉緊嘢俾我老婆食。

我姨仔今日應該唔洗返工我見得外母一個隨口問吓點解得佢一個喺屋企,啊妹(佢全家都咁叫佢)出咗街咩?外母話啊妹今朝好早起身車佢老豆出去 ...
嘩🤤🤤🤤ching有無影埋佢上半身有無飛釘睇呀?😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-11 14:49 發表 查看引用來源
自從我宣佈老婆有咗之後大家都喺我個場到討論大肚婆嘅身體會有啲咩變化,仲收到好多師兄pm問我老婆對波大咗幾多,變成點。

Well,我可以證實有咗BB嘅女人對波除咗會升級之外,對lin係真係會越嚟越深色,同埋lin頭會比之前凸啲 ...
woooww!!!至愛阿嫂奶頭🤤又大粒又好色水!!正!!😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-15 13:23 發表 查看引用來源
唔知係咪自己收咗皮一段時間,影相技術生疏咗,成個人又拗底咗?定係我姨仔真係太小心警覺性太高?我真係搞佢唔掂,影唔到佢相。

以前影我老婆個表姐同表妹,話影就影到,捕捉鏡頭一兩嘢就搞掂。宜家唔好講話影我姨仔相,就連想𥄫到 ...
正!!!一連睇晒幾個更新都好正,又要打j了🤤🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:59 發表 查看引用來源
佢頭先郁應該只係轉身再瞓過。。。
我啱啱再入去佢已經變咗打平向上瞓。。。

https://i.postimg.cc/L52WDmgk/D296-AA01-2326-4-F13 ...
Ching無敵勁🤤🤤好正!!!好好J!!🤤 期待遲啲有埋裸上半身的🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-6 13:15 發表 查看引用來源
今日上嚟post 3張姨仔嘅相,3張都係我呢排同佢日常生活相處嘅唔同日子,唔同嘅地方,唔同嘅環境佢做緊唔同嘢嘅情況吓底下偷影我姨仔嘅相。。。

3張都又係差啲啲咁撚樣,唉我屌
https://i.postimg.cc/SsShxYn7/99-BBBDF1-A41 ...
好正!!!!🤤 走光波係最正!!對波正到!!🤤🤤ching好野!!😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆