上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
134  4.5m

回覆 704# 最錫我老婆 的帖子

Jenggg!! 但係街要小心啲玩呀!

回覆 709# 最錫我老婆 的帖子

痴線,太正了。。。我又j了!!🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-25 07:29 發表 查看引用來源
尋日朝早我同個朋友出咗去,食緊嘢嗰陣收到老婆whatsapp話我知佢起咗身。好多時老婆起身之後如果我唔喺屋企嘅話佢都會喺張床上面同我傾陣計先會起身,尋日都唔例外。傾咗陣之後我同佢講我食埋嘢就返問洗唔洗買啲嘢返嚟俾 ...
痴線🤤太正了吧!!!😍
上半身著咩?有無再次走光埋俾三叔睇?🤤🤤

好正,但都係你老婆正啲!!🤤

回覆 756# 最錫我老婆 的帖子

中意你老婆對奶多啲🤤🤣

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-9 06:48 發表 查看引用來源
尋日老婆三叔帶咗老婆個啊嫲出去,難得我哋兩公婆終於可以喺屋企過吓2人世界,當然唔會放過呢個機會喺屋企親密吓。

老婆啊嫲同三叔喺我哋到都住咗差不多年幾兩年啦,以前性起鍾意幾時屌就幾時屌,睇睇吓電視,上上吓網想嚟就 ...
好正!!🤤🤤都幻想到佢係屋企著住件小背心咪飛晒釘?!!🤤🤤有無多啲相?🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-12 04:01 發表 查看引用來源

我老婆成日喺屋企都飛釘㗎啦,多到我同佢三叔都已經見慣晒,我宜家連影都費事影 😂
嘩!!!!唔係架🤤都非常正呀!好喜歡😍🤤🤤🤤!!多多都想睇🤤我又要J啦🤤🤤🤤

回覆 771# 最錫我老婆 的帖子

痴線🤤太正了!!好羨慕成日見到好野🤤🤤🤤大奶頭正呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 16:39 發表 查看引用來源
宜家老婆唯一會敢著得暴露啲嘅地方就係喺屋企嘅時候,因為屋企有我同佢啊嫲,所以佢當然唔會驚我哋會 唔會覺得佢肥咗,至於佢三叔,我老婆直頭唔在乎佢嘅睇法添啦,所以有時如果搵啱時候嘅話有時都可以搵到機會影到老婆個look ...
依啲生活日常既“不經意”最正!!!🤤🤤
就黎j到虛脫了!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-10 15:05 發表 查看引用來源
呢排其實都有keep住見老婆個表妹,但係因為啊表妹著衫唔算暴露,同埋比較屬於謹慎嗰啲(可能因為我喺到嘅關係掛) 所以要影到佢走光真係一啲都唔容易。

呢排見佢都係約喺老婆個表姐到見面,近呢幾次見表妹都透影到啲短裙黑 ...
超級超級超級正!!樣又靚波又正既表妹!!🤤🤤
至愛吸手波!!!🤤🤤🤤🤤🤤
至正既乳首走光🤤🤤🤤ching太幸福
身邊咁多正野!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆