上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
134  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-22 15:34 發表 查看引用來源
尋日我冇返工,5點零嗰陣三叔帶啊嫲落街散步,我諗住反正我都要落樓買啲啤酒所以同埋佢哋落去行吓。

行咗陣老婆打嚟話佢收咗工仲差唔多返到,老婆話要過隔離超級市場買啲餸,所以我哋就行咗去超級市場meet佢。因為要趕返屋 ...
咁樣走光係最正!!🤤🤤美乳🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-23 15:52 發表 查看引用來源
呢排老婆小咗玩走光,等我𠱁吓佢同佢夾吓睇吓佢肯唔肯玩返多啲走光引人先。

不過宜家再出staycation影嘅相,去到酒店住,佢個浴缸對住個靚景,見老婆自己浸得咁過癮,我就梗係唔執輸,同老婆嚟個鴛鴦戲水啦。

https://i.postim ...
嘩嘩嘩!!!🤤🤤又要打j了!!
隔一陣上黎咁多正updates!!🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-2 16:27 發表 查看引用來源

3表姊妹師兄最鍾意睇邊個先
3個都好正!!!
不過最有幻想性一定係阿嫂🤤🤤
全部都好詳細有晒背景同畫面配合!!
好好J!! 仲要睇左咁耐有晒感情🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-8 15:14 發表 查看引用來源
啱啱個星期六喺屋企hea咗全日,老婆上身著住件黑色tee下身短褲,普通屋企衣著look冇乜特別。

老婆成個下晝都攤喺sofa到睇電視,咁我就喺房打機,打咗幾粒鐘之後出廳見老婆仲係打橫咁攤咗喺sofa,佢三叔就坐咗喺老婆對腳隔離。 ...
上身飛釘下身露西?🤤🤤J死人了😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-1 06:49 發表 查看引用來源
之前同我老婆,我啊哥同嫂staycation,book咗2間房一人一間。第2日朝早兩個女人都仲瞓緊覺,我同我啊哥就落咗去游咗個早水。游完我啊哥就話買早餐俾佢老婆食,我call我老婆問佢食乜,但係老婆話唔食,想瞓多陣叫我唔好嘈佢。咁老 ...
好正!!!ching又有好野望!!!
好幸福🤤羡慕!!!!!!

路過再追~~~老婆同三叔點呀?🤤
linlin還好嗎?😆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-12 06:47 發表 查看引用來源
上次分享咗staycation嗰陣俾我見到我大嫂走光露點,大家唔係以為4日嘅staycation入面我凈係𥄫過我大嫂一次呀?我喎??

尾二嗰日兩個女人瞓醒覺就落咗酒店歎spa,2個女人日日唔係整指甲就做spa,簡直係女皇式嘅享受。相反我同我 ...
好正!!!😖😖但巴打要小心呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 02:44 發表 查看引用來源
老婆今朝唔知黐咗邊條根,竟然肯俾我影佢個含樣 😝😝😝😍😍

深消一po,唔post唔得,等唔切第二日先post上嚟啦。俾呢到未瞓嘅師兄們FF吓 😝
嘩頂,唔得,要打返個J先!!🤤🤤

回覆 900# 最錫我老婆 的帖子

好正!!咁老婆有無飛釘?🤤🤤🤤

回覆 918# 最錫我老婆 的帖子

好圓潤!!!🤤🤤🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆