上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
134  4.5m

推~~路過輕輕一推!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-26 15:07 發表 查看引用來源
尋晚上咗去老婆個表姐到食飯,表姐上身普通一件黑色tee,下身一條白色短褲仔。有時最普通嘅屋企衣著,對女仔嚟講都可以係最危險嘅服裝。。

成晚流流長喺表姐屋企,我梗係機不離手啦,今日同大家分享吓幾張尋晚偷影表姐嘅戰利 ...
好正!!大波波🤤熱褲🤤
咁阿嫂有無都走光?🤤

引用:
原帖由 tremulous 於 2021-9-5 18:37 發表 查看引用來源
師兄,成日都諗起你同阿嫂,有冇啲走光露出嘅故仔分享。
無錯🤤🤤想睇!!
Ching可能日日見好平常
但其實對我地黎講係好正!!!🤤
求多啲家常走光露點突點故🤤

繼續路過尋找更新🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-18 07:33 發表 查看引用來源
呢排少咗咁多上嚟,好多師兄都同我講好耐冇見我出老婆嘅相,問我老婆近況點。老婆都係同平時一樣好多時候都留喺屋企,有時佢表姐又會上吓嚟探我我哋咁囉。

既然各位咁掛住我老婆,咁就等我post幾張老婆平時喺屋企嘅生活照出 ...
正!!呀嫂無得輸🤤🤤🤤
咁耐無見掛死人了

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-18 11:22 發表 查看引用來源

咁又唔係喎,老婆喺屋企慣性唔戴bra,佢三叔已經見慣不怪,之不過呢張相佢戴住個bra係因為星期日我哋出街飲完茶,之後返咗屋企一陣晏啲又會帶佢啊嫲出商場行吓,所以老婆先會仲戴住bra。平時老婆如果冇出街或者出完街嘅話喺屋 ...
羨慕三叔🤤日日都有走光飛釘睇!!
巴打都可以繼續share!!
阿嫂咁正,我地多多相都未睇夠架🤤🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-23 08:08 發表 查看引用來源
中秋節我哋上咗老婆個姨媽(即係老婆個靚女表妹個老母)屋企到食飯。現身嘅當然凈係佢哋嘅屋企人,即係我,我老婆,老婆個三叔,啊嫲,表姐,表姐夫,大舅父當晚都在場,但係當晚表妹個老公因為要同自己屋企過中秋所以冇嚟。

雖然表妹 ...
表妹對吸手波好L正!!!!!
J死人!!

回覆 943# 最錫我老婆 的帖子

嘩!!🤤好肥美既半邊鮑!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-16 14:50 發表 查看引用來源
前晚上咗啊哥到食飯,上到去見到我啊嫂著得好密實,鬆身高領長袖衫加鬆身長褲。原本滿心期待諗住又可以𥄫我大嫂,點知見到佢由頭遮到落腳個人即刻謝晒。

不過好彩就係大嫂對波夠大,就算鬆身衫由頭遮到落腳都掩蓋唔到佢對大 ...
好正!!!奶頭起突!!🤤🤤🤤
實勁好feel!!! 硬晒lin!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-31 06:42 發表 查看引用來源
呢排老婆啊嫲嘅身體狀況又有啲反覆,所以近排老婆個表姐都會成日上嚟陪啊嫲。好多時表姐由下午上嚟照顧啊嫲然後通常都會留晏啲等啊嫲瞓咗先會走。

早幾日佢又晏晝過嚟陪啊嫲,嗰日表姐普通高領白色tee,但係下身超短牛仔 ...
痴線,真係好正🤤🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆