上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

回覆 4571# 最錫我老婆 的帖子

一個字        正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-7 16:08 發表 查看引用來源
老婆今日同佢班staging crew去咗個function到做set up,呢班crew係之前老婆喺office開會嗰次俾我倒咗啲辣椒油落佢到令到佢要喺佢哋面前除做底褲最後走晒光成個西露足成晚嘅嗰班crew。 (p.198)

因為肺炎嘅關係,呢次係佢 ...
引死人啦,師兄。
仲有冇?擺多幾張都好喎。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-10 11:33 發表 查看引用來源

影唔到因為佢攬實晒張披遮晒,普通睡裙,係薄身不過普通吊帶款,係幾低胸不過唔夠鬆身所以唔太容易走光,除非佢嗚低身。
師兄有冇機會食得到呢條正菜?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-10 08:26 發表 查看引用來源
老婆啊嫲呢幾日身體又變差咗,仲成日喊話想走唔想做啲後生嘅負擔,睇到咁你都咪話唔心酸。

不過正正就係因為咁,老婆表姐上次上嚟探完佢哋啊嫲之後見到咁就想陪啊嫲多啲,所以就決定擺低個仔喺屋企俾佢老公湊然後喺我哋到住 ...
睇相都已經扯旗,現場睇到呢個情形有冇諗過即刻上咗佢?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-11 09:27 發表 查看引用來源

喺嗰個咁嘅環境我話冇想即場吊佢你都唔信啦,但係老婆個表姐喎,換轉係你都唔敢再進一步亂嚟啦,真係家變都似 😂
我能夠摸過佢個西都已經心滿意足㗎啦 ...
見到佢著呢一類 under 就知道佢唔係一個純情玉女 , 搵一日試下佢有冇春心動, 可能有免費餐食。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-12 06:55 發表 查看引用來源
原本冇諗過再做啲咩㗎啦,事關真係好驚出事,普通一個女仔瞓著覺俾人偷摸同偷影都已經好撚大鑊,呢個仲要係我老婆個表姐,一出咗啲咩事就真係跳樓都唔掂。所以真係諗住搏唔過唔好再亂嚟,一覺瞓天光算,但係想同現實永遠都係兩回 ...
感覺上你老婆個表姐都應該幾開放下 ,喺人哋屋企瞓覺都可以著到咁sexy ,同佢吹多兩咀有機會可以上埋床。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-10 01:03 發表 查看引用來源
呢排聖誕又新年,公司特別忙,加上早排有一次喺屋企我偷影佢表姐嗰陣俾老婆見到,當場斷正。好彩嘅係我將所有偷影老婆(佢唔知嗰啲)同所有我偷影過佢表姐嗰啲相收埋晒喺一個意想不到嘅地方,所以我都可以同老婆解釋係第一次。 ...
師兄唔好失望,農曆新年就快到 ,一定有機會重遇你表姐 嗰對 lin

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-11 05:19 發表 查看引用來源

呢啲先正,我以前上ex屋企食飯都𥄫過佢細妹走光,唔止lin都睇埋,仲抽水摸過無數次
師兄真係艷福無邊,兩姊妹都畀你玩過。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-20 00:24 發表 查看引用來源
呢個場真係越嚟越悶,我影得咁辛苦又打咗成偏報告出嚟都係咁靜。所以我呢排冇衝動上嚟都真係唔係冇原因 😅
c hing, 努力 post 多啲 ,我哋都好想睇 ,千祈唔好放棄!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-19 16:18 發表 查看引用來源
老婆啊嫲整咗啲茶果俾老婆個大舅父食,我哋啱啱個weekend諗住經開佢舅父嗰頭就諗住送埋俾佢,我同老婆嗰日諗住拍拖行吓街shopping完食埋飯,點知佢舅父不停叫我哋留喺佢到食飯。老婆本來唔想,因為你知啦宜家疫情咁勁都好少 ...
兩幅相都好精彩,差啲忍唔住都想打飛機。

本帖最近評分記錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆