上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-8 14:34 發表 查看引用來源

……你果時冇其他幫手咩?(外母)
我意思係陪佢一齊去買。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-8 14:37 發表 查看引用來源

……如果揾到姨仔嘅隨身內衣🤭聞下😛仲正😋
嗅覺刺激腦神經中樞,令到下身充血。   正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:44 發表 查看引用來源

我老婆買定咗好多啲餵奶背心本身已經連埋胸圍,雖然佢未需要著住,但係佢有著過上身俾我睇。嗰啲背心設計係方便餵奶之餘,仲會因為餵完奶對lin會唔舒服所以啲背心入面個胸圍部份好撚鬆身㗎喎。老婆對波唔細所以平時佢啲br ...
咁咪多咗好多嘢昅。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:47 發表 查看引用來源

所以我希望佢嚟緊打後一年都冇拖拍 😂
你係佢姐夫,佢戒心已經放低好多,仲要住埋一齊,機會一定大把, 慢慢來 可以 守株待兔。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:56 發表 查看引用來源

佢屋企有隻細狗,佢哋成家人成日抱B咁抱住隻狗,我冇養過狗,唔係咁識抱佢哋。所以我成日抱完隻狗俾返姨仔嗰陣扮晒驚跌撚咗佢隻狗落地,將隻狗隊埋佢個身等佢接實咗我先鬆手。
就係因為我咁穩陣,所以我好多時隊隻狗俾佢接嗰 ...
最緊要佢唔覺得你係抽緊水,唔反感,咁一定有大把嘢益你。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 15:06 發表 查看引用來源

佢喺屋企都唔會戴bra,你認為手感如何?😁😁
咁正豆,有冇畀佢啲釘拮親你?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 15:15 發表 查看引用來源

影呢張相之前係我搬咗過去住之後第一次利用隻狗嚟抽佢對波水,嗰次左右兩邊波掃完之後就影咗佢呢張相。
睇住張相有冇大概feel到我當時嘅手感係點?😁😁 ...
小背心短褲真係殺死人 ,少啲定力隨時出事。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 15:29 發表 查看引用來源

其實呢啲短褲好核凸,我老婆肯定唔會著,但係佢個妹唔care,仲要竟然著得好睇先攞命
青春無敵著乜嘢都好睇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 15:29 發表 查看引用來源

其實呢啲短褲好核凸,我老婆肯定唔會著,但係佢個妹唔care,仲要竟然著得好睇先攞命
闊筒褲腳,有機會走光有底底睇。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 15:37 發表 查看引用來源

好多人pm問我老婆身材有冇走樣,我話冇就呃你哋嘅,呢個post始終我老婆先係主角,就算走咗啲樣點都要係咁意俾老婆嘅大肚look大家睇吓嘅。咁你覺得佢升咗幾cup? ...
真係好正,起碼升一個 cup ,如果就咁著一個胸圍一條底褲仔,影返張就一流啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆