上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 15:43 發表 查看引用來源

佢宜家唔會咁俾我影㗎啦
大肚婆有另類吸引同性感,不能同日而喻。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:54 發表 查看引用來源

就算再大啲都未必有興趣
只係對老婆有興趣?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-9 06:23 發表 查看引用來源
尋晚食完飯外父外母出咗街,我同老婆就如常喺廳睇吓電視,我姨仔就坐埋一邊佢有佢玩電話。

當時姨仔一個人坐我隔離張sofa,呢個後生女喺屋企真係冇乜儀態,成日都會咁樣攤喺張sofa到

https://i.postimg.cc/CRykHWv9/2599-D ...
冇可能 24 x 7 都咁高警覺 ,慢慢就會將戒心放低,回復以前一樣。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:05 發表 查看引用來源
應該唔會啩,不過好似會大粒咗!😬
我老婆嗰粒 Lin 真係畀以前大粒咗凸咗。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:20 發表 查看引用來源
比你啜大咗?😉
陀 bb 同生完之後相比以前。
當然我亦都有啲功勞嘅。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:31 發表 查看引用來源
有冇同bb爭食?😉
當然係要留畀bb食飽先

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-9 15:57 發表 查看引用來源
今日見完個客公司冇乜特別嘢做就早咗收工,返到去得外母喺廚房燉緊嘢俾我老婆食。

我姨仔今日應該唔洗返工我見得外母一個隨口問吓點解得佢一個喺屋企,啊妹(佢全家都咁叫佢)出咗街咩?外母話啊妹今朝好早起身車佢老豆出去 ...
真係好勁喎, 呢條運動短褲好鬆身,真係非常容易走光。表妹今日好似著咗條白色底底。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-10 01:27 發表 查看引用來源
頭先食完飯我老婆同佢外母喺到傾緊因為啊B未出世我哋已經買咗好多嘢俾佢,BB嘢只會越買越多,第時出咗世尿片奶粉BB衫褲全部都要買多等用完可以即刻補充。但係呢啲所有嘢都要有地方擺放先得,所以頭先老婆同外母就喺到傾呢 ...
如果真係有裸睡習慣,師兄之前影嗰張相佢可能真係冇著底褲訓晏覺,放大少少睇唔見到佢有陰毛,唔知佢係咪有剃陰毛習慣抑話係做咗脫毛。

引用:
原帖由 FANxL 於 2022-9-10 06:40 發表 查看引用來源

師兄
我老婆平時係唔會比我影,但係!!!
大肚之後,佢主動要我幫佢影!

淨係著住👙胸圍同底褲仔影😆

話要影每個月都影低一張個肚嘅成長,亦即係影低自己個B嘅成長😊

你可以當係一個借口😜

事實紀錄低個B嘅成長比自己同bb日 ...
機會一生之中有幾多次, 所以一定要好好保留。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-11 14:49 發表 查看引用來源
自從我宣佈老婆有咗之後大家都喺我個場到討論大肚婆嘅身體會有啲咩變化,仲收到好多師兄pm問我老婆對波大咗幾多,變成點。

Well,我可以證實有咗BB嘅女人對波除咗會升級之外,對lin係真係會越嚟越深色,同埋lin頭會比之前凸啲 ...
阿嫂對奶好正, lin頭好突出,乳暈lin頭都好pink。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆