上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-11 22:21 發表 查看引用來源

你咁講搞到我越心思思想知添 😭
等師兄你報料

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-15 13:23 發表 查看引用來源
唔知係咪自己收咗皮一段時間,影相技術生疏咗,成個人又拗底咗?定係我姨仔真係太小心警覺性太高?我真係搞佢唔掂,影唔到佢相。

以前影我老婆個表姐同表妹,話影就影到,捕捉鏡頭一兩嘢就搞掂。宜家唔好講話影我姨仔相,就連想𥄫到 ...
比起之前已經有好大發展,慢慢嚟唔使分心急, 我哋會好耐心咁等你。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-22 14:05 發表 查看引用來源
我個姨仔嘅防守真係好勁,我喺嗰邊住咗咁耐係見過佢走光,但係見親都係淨係見到bra同底褲。就算我幾努力𥄫都好,始終都係破解唔到佢嘅內衣屆線。

呢排我姨仔放大假,我尋日又啱啱day off,所以外父外母見難得人齊就諗住執吓啲 ...
超犀利,咁都畀你影到。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:59 發表 查看引用來源
佢頭先郁應該只係轉身再瞓過。。。
我啱啱再入去佢已經變咗打平向上瞓。。。

https://i.postimg.cc/L52WDmgk/D296-AA01-2326-4-F13 ...
睇到扯曬旗。
姨仔個陰阜真係脹卜卜, 陰毛非常隆密,但又唔係亂草一堆, 應該係經過人工修飾。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:35 發表 查看引用來源
我最後都係冇call,驚唔醒都俾我嘈醒。不過我再whatsapp多佢一次,確實佢真係冇讀,而且最後上線係零晨3點幾。至少可以肯定佢唔係喺床睇緊電話。。。

跟住就條J諗嘢,真係大膽到開佢門。。。我好細聲慢慢開,我淨係開咗少少然 ...
點解patpat睇唔到底褲痕, 佢係著咗 t back 定係冇著底褲?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-24 00:26 發表 查看引用來源

唔明,佢裸睡喎,啲相都好明顯佢都冇著底褲點會有痕?
我的意思是平時都有著底褲,須然當時裸睡但都應該有底褲痕,同 bra 痕一樣。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-25 15:14 發表 查看引用來源

😏👍🏻…我認為🤭佢之前果晚係著…
引死人咩

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-2 04:24 發表 查看引用來源
如果你係我老婆嘅忠實粉絲,你哋終於等到呢幾張相啦。
我呢排唔係想消失唔上嚟,係我個錫身姨仔又最強防守上身,我乜都影唔到冇嘢post所以先冇出post。我諗除咗夜晚入佢房之外,應該真係好難睇到佢啲乜,挨我真係搞佢唔掂。

A ...
靚女身材好,裸女係男人都鍾意睇。 但係大肚裸女 ,另有一番風味。
阿嫂 張大肚裸照非常誘人。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-10-3 14:26 發表 查看引用來源

以前識個網友佢話自己都係愛裸睡, 喺屋企好似男人著孖煙囪(有親戚探嘅幾日除外), 三角褲痕跡會好淺.
可能女性褲頭橡筋冇男性緊箍,又或者佢著條三角褲係比較鬆身少少。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-10-6 13:15 發表 查看引用來源
今日上嚟post 3張姨仔嘅相,3張都係我呢排同佢日常生活相處嘅唔同日子,唔同嘅地方,唔同嘅環境佢做緊唔同嘢嘅情況吓底下偷影我姨仔嘅相。。。

3張都又係差啲啲咁撚樣,唉我屌
https://i.postimg.cc/SsShxYn7/99-BBBDF1-A41 ...
多謝師兄!慢慢來、來日方長、 一定有機會。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆