上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-4 12:13 發表 查看引用來源
著衫可能因為天氣涼咗驚冷親!😬
可能啲囡囡對腳真係唔怕凍, 十幾度都著條短裙出街。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-11-4 10:36 發表 查看引用來源

裸睡會貼住枕🤭有磨擦嘅情況出現……😌😝
好多囡囡都鍾意雙腳夾住攬枕瞓覺, 原來係咁嘅意思。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 14:47 發表 查看引用來源
終於都忍唔住,好靜咁偷偷哋落床。。之後去房門,出房。。。姨仔間房好近,基本上幾步就到佢門口。。

當時心情真係好驚,我喺門口等咗好耐,我將我隻耳仔貼落佢度門到想聽入面有冇聲。

我聽咗好耐。。當時全間屋靜到我淨係聽 ...
多謝師兄冒死都要拍出精彩相片畀我哋班咸濕佬睇。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 00:27 發表 查看引用來源
姨仔啱啱沖完涼,俾我老婆叫佢唔好瞓住有嘢同佢傾。老婆喺廁所洗臉,姨仔就喺我哋房等緊老婆出嚟。

傾乜我唔知,不過我喺廚房洗完嘢入房,就見到姨仔坐咗喺到棟起咗隻腳喺到玩電話。佢沖完涼應該係準備瞓覺但係俾我老婆捉咗 ...
就算點樣警惕同防護, 總會有鬆懈嘅一時 ,多謝師兄分享。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-16 11:55 發表 查看引用來源

加部 cam 反偷拍捕番佢, 捉到就斷正.  
呢一招絕,不但可以睇番平時自己仲可以補捉偷窺狂。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-2-3 13:09 發表 查看引用來源
各路英雄,細佬我返嚟啦,有冇掛住我先!

睇嚟你哋就算掛嘅都係掛住我老婆同佢個妹㗎啫,點會掛住我啊 😂

細佬我老婆終於生咗,所以真係冇時間上嚟。係宜家老婆坐緊月外父外母開始上咗手先開始多返少少時間出嚟。

不過我冇 ...
恭喜師兄!賀喜師兄!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-1 13:28 發表 查看引用來源
可能係我部電話有問題,㩒張相嗰陣lag機定唔知點,終於post到尋日影張相。

Anyways,老婆瞓醒起身就咁著住條佢瞓覺條裙,坐喺廳到同個仔玩,完全冇驚過佢三叔睇晒佢走光露白底。

...
呢一條t-back真係引死人, 仲要揭開睇到啲毛毛,真係頂唔順。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-9 13:18 發表 查看引用來源
今日外父外母過咗嚟探BB,帶咗個仔落去行街散步俾機會我同老婆休息吓。老婆有得瞓就把握時間瞓陣,我都唔執輸,把握時間偷影老婆 😝

好多師兄都問我老婆生完之後對波有冇升cup,終於偷影到張比較清楚嘅波相俾大家睇吓,大家睇 ...
睡美人實在太性感

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 14:38 發表 查看引用來源
各位好耐冇見,咁耐冇上嚟大家有冇掛住我先?呢段時間其實發生咗好多嘢,總之就一言難盡啦。

簡單啲嚟講,生完小朋友之後,我同老婆越嚟越多磨擦。先係喺湊仔方面大家處事方式有磨擦,大家覺得大家都唔appreciate對方嘅嘢。之後 ...
師兄:要小心應付呢兩段感情,千祈唔好兩邊都禍咗。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 15:13 發表 查看引用來源
暫時偷影到嘅唔多,俾大家睇吓佢對腿,睇吓啱唔啱大家口味先啦
瑜珈褲我鍾意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆