上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 15:13 發表 查看引用來源
暫時偷影到嘅唔多,俾大家睇吓佢對腿,睇吓啱唔啱大家口味先啦

https://i.pos ...
pat pat幾好肉,應該好好推

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:35 發表 查看引用來源

聖誕節先屌完 佢都有需求嘅
中出定要戴套?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:46 發表 查看引用來源

我不嬲都唔戴,佢有要我戴,不過𠱁到佢唔中出就ok
佢有冇做避孕工夫

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 02:25 發表 查看引用來源

平時喺街見到啲女人著瑜伽褲都覺得幾正,不過大家都知我老婆好少著。宜家俾我識到會著瑜伽褲嘅人妻終於有得玩,有時搭吓佢大脾摸吓pat真係好好feel ...
瑜珈褲可以著出女性下身線條,質地又薄摸上去好似冇著褲嘅感覺。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 07:10 發表 查看引用來源
咁咪正囉,有得摸仲有得屌!😬
喺街見早啲囡囡著瑜珈褲令到我有動想沖前去摸下

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 07:59 發表 查看引用來源

啱啱同佢開始想睇定啲先,佢同我老婆性格完全相反,費事亂嚟令到佢反感。我宜家enjoy緊一步一步喺佢咩都唔知嘅情況底下偷影佢嘅樂趣,咁樣其實仲刺激 ...
AV  劇情盜攝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 17:22 發表 查看引用來源
同佢相處耐咗,了解佢多咗先開始大膽啲,逐步逐步慢慢開始偷影佢。有時喺佢到過夜會有機會影到啲佢比較著得小布啲嘅相。呢2張係佢換換吓衫佢收到屋企人message嗰陣俾我喺後面影佢個pat

https://i.postimg.cc/JzJbBXLF/H ...
人妻喺你面前除淨條底褲,即係表示佢已經係你嘅人
有冇攞佢啲bra睇下佢帶乜嘢size

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 09:03 發表 查看引用來源

我偷偷哋睇過佢啲collection,冇tback,不過都有啲幾靚同lace款
送幾條唔同款式嘅t-back畀佢,氹下佢話佢個美股著t-back會特別好睇

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-1-19 09:20 發表 查看引用來源
期待師兄有機會,欣賞人妻墨墨地望住你含嘅表情!
保守人妻應該未到呢個階段

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-20 06:06 發表 查看引用來源
如果唔著底底而有多毛嘅話,吾知會唔會連啲毛毛嘅外型都輕輕現出嚟?😍
瑜珈褲加t-back簡直殺死人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆