上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-20 14:42 發表 查看引用來源

無LA
趕住出去, 但嗰日就步步為營囉
其實冇需要自然啲,反而人哋唔會發覺,如果成日都姐姐奄奄,人哋仲會覺得奇怪望多兩眼。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-22 14:43 發表 查看引用來源
大家都知人妻宜家租緊嗰到係我幫佢搵嘅,佢搬咗入去其實冇幾耐,所以其實啲傢私都仲未買齊。同佢whatsapp嗰陣聽佢講話佢有個櫃到咗,咁我見2日冇見佢所以就同公司講話要早走要去湊客,就同人妻講話我上去幫佢手砌又好搬吓嘢 ...
人妻都好節儉,起曬毛粒都唔買件新。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-22 14:53 發表 查看引用來源

屌 唔記得咗
趁佢未返嚟快啲影返幾張

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-22 15:02 發表 查看引用來源

差唔多返到啦,可以繼續上嚟傾,因為佢從來都唔會理我電話睇緊咩同做緊咩。但係湊佢衣櫃影相就唔得啦

乾衣機搵到呢條 ...
條底底好sexy,證明佢以前都會色誘下老公

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-22 15:12 發表 查看引用來源

都幾好,包唔哂佢個pat,同埋前面遮唔哂會見到少量毛毛,個質地又好滑,玩咗好耐先捨得除咗佢
咁即係話佢陰毛好濃密

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-22 15:42 發表 查看引用來源
如我所料,人妻返到嚟真係換返掛喺房門口呢件背心。不過佢話個櫃自己砌到一半,想自己砌埋佢,自己搞得掂嘅嘢唔想煩我,叫我陪佢個仔玩好過。

雖然我梗係唔想砌櫃啦,傻的嗎?但係佢咁講我都呆咗幾秒,一個女仔有個男人主動請英幫 ...
對奶都幾大,睇嚟好彈手,唔會係墮 lin 嗰隻。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-22 15:50 發表 查看引用來源

真心話定虛偽先?
我真心以為大家都會認為佢係一般住家人妻人形,冇諗過佢會被認為係身材好嘅人妻
保守人妻,可能除咗佢老公,你係第二個男人同佢上床。

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-22 18:54 發表 查看引用來源

睇吓今次得唔得先

著住呢件背心自拍一張 post 上嚟仲正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-22 17:56 發表 查看引用來源
人妻喺廚房開始整嘢食俾佢個仔,我幫佢搬咗個櫃入房,再幫佢鎖佢入牆。
知你哋想睇佢啲底褲,嗱嗱聲影多條

...
人妻著上身一定好sexy

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-22 17:11 發表 查看引用來源

其實著慣咗背心款,而家著返BRA會唔慣
所以我都係背心為主
呢款背心唔可以長期著,始終胸圍可以幫助乳房不會下垂,尤其是大胸女性。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆