上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-23 15:43 發表 查看引用來源
不如搞吓啲新意思,大家話好唔好?

我老婆個pat

人妻個pat

大家覺得邊個個pat正啲?
如果屌嘅話,邊個個pat會好屌啲,你會想 ...
可能光線同拍攝角度問題,老婆個pat好挺好圓好正,人妻個pat比較淋有少少墮

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-23 15:01 發表 查看引用來源
今朝又同老婆嘈咗鑊,佢話我尋日全日冇見過個仔之後夜晚個仔半夜喊聲咗我又聽唔到又係佢起身去搞。今朝一起身見佢嬲爆爆已經知有啲嘢。

咁我半夜瞓緊真係聽唔到,我又唔係聽到專登唔理。我朝朝早5:30起身整啊仔早餐同晏 ...
你老婆做乜鬼,又唔著底褲又要拿高條裙,係咪博你屌。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-23 15:43 發表 查看引用來源
不如搞吓啲新意思,大家話好唔好?

我老婆個pat

人妻個pat

大家覺得邊個個pat正啲?
如果屌嘅話,邊個個pat會好屌啲,你會想 ...
我會揀你老婆,因為個 pat 夠堅挺,狗仔式一路抽插一路打佢個pat,籮柚夠彈力每沖插一下佢彈返轉頭。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-6 12:05 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,我宜家嚮人妻屋企 無意中俾我發現到啲嘢。

我同人妻一陣約咗佢幾個朋友打羽毛球,我冇乜時間所以我襯人妻喺房換緊衫嗱嗱聲俾大家睇吓我嘅新發現。

上過佢屋企咁多次,今日先發現佢屋企廁所道門下面原來有個 ...
發現新大陸,希望不要被人妻發角。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-6 16:25 發表 查看引用來源
頭先返到嚟人妻本來諗住驚我打完波肚餓,所以本來諗住即刻整啲嘢俾我食。咁我梗係叫佢唔洗啦,仲話打完波成身汗叫佢沖個涼休息陣先。

所以相呢 其實影就影咗㗎啦,不過宜家呢個場真係今非昔比啦,可以用水靜河飛嚟形容,其實 ...
又唔好咁講,呢度始終都有一班固定擁躉的。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-7 15:04 發表 查看引用來源
既然多咗師兄弟上水話支持,咁出住一張尋日偷影人妻沖涼嘅相俾大家睇住先啦

見到個 pat pat 好想立刻後入佢。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-8 14:50 發表 查看引用來源

係咪睇相都睇得出個pat有幾好推先
當然..,..........一定要推佢幾推

引用:
原帖由 yipyip1111 於 2024-3-11 07:53 發表 查看引用來源
這幅可以嗎?
好正,多毛。

引用:
原帖由 yipyip1111 於 2024-3-13 12:34 發表 查看引用來源
咁真係好多毛吓40149259
真係好多毛...........正

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-15 16:37 發表 查看引用來源
係呀!近近地大陸咪算囉!
對,大陸兩日一夜或三日二夜已經非常好的。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆