上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-3 15:13 發表 查看引用來源
今日帶個新仔出街睇盤,中途收到人妻message問我喺邊得唔得閒,同佢講帶緊新人同睇盤,之後佢就話冇嘢。

追問之後先知原來佢病咗,仲發燒,叫我做完嘢先揾佢。我知如果我問佢洗唔洗上去睇佢同佢去睇醫生佢實會話唔洗。病住仲 ...
要好好照顧人妻啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-3 22:21 發表 查看引用來源
俾一張大家睇吓先 😂

底褲仔好sexy好誘惑,人妻啲毛毛好似有修剪過。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-3 23:55 發表 查看引用來源

你又知?我都係第一次咁近影到佢個西咋喎
都係感覺啫,因為睇落唔似雜草一堆。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 12:25 發表 查看引用來源
我講過嗰晚人妻食完醫生開啲藥之後瞓覺我唔止影咗一張相,但係呢個場實在太靜所以呢排都費事上嚟。不過今日喺公司無無聊聊冇乜嘢做就上嚟post多幾張啦

https://i.postim ...
人妻好鍾意著呢類通花厘士底褲。

底褲舊舊地有啲漬會引人幻想。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 12:57 發表 查看引用來源

同埋我都好L鐘意啲女人多毛(不過唔好太多太凌亂) 走光嗰陣俾人見到會有種連毛都俾人睇晒嘅效果,零舍high啲
人妻啲毛好似唔太濃密,主要集中喺中間位置?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 13:14 發表 查看引用來源
唔識解釋佢啲毛係點嘅樣,大家不如自己睇

好正,睇到有衝動

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 13:32 發表 查看引用來源

咁都淨係叫"好似見到妹妹"??
可能佢嘅意思係話好似見到陰道口。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 13:49 發表 查看引用來源
如果日後再偷影到人妻沖涼或者換衫都話有可能可以影到佢對波,或者就算佢件衫走光都有可能影到波。但後妹妹你話點影,就算沖涼換衫偷影佢,都係最多睇到佢啲毛。但係要影到佢成隻鮑魚全相,我諗真係除咗佢今次食完藥瞓到昏迷 ...
人妻生完仔都仲係一線鮑真係好正、好少有。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 14:21 發表 查看引用來源

仲有個幾禮拜到啦
玩得開心D,影多D 靚靚相。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 14:15 發表 查看引用來源

吓?咁正常女人生完仔個西會係點?細佬我食女唔多,咁大個仔都係第一次出軌,所以真心問
9 up 不要當真.............🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆