48 12345
上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
47  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
又pink又夠濕,身材好又大方,C兄真好性褔,恨死隔籬👍🏻求原圖🙏🏼

引用:
原帖由 sk263 於 2019-7-9 04:42 AM 發表 查看引用來源

又pink又夠濕,身材好又大方,C兄真好性褔,恨死隔籬👍🏻求原圖🙏🏼
Thank’s a lot👍🏼

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-5 05:20 PM 發表 查看引用來源
早幾日老婆啊嫲喺屋企跌親傷到隻腳入咗醫院,雖然照過x-ray冇傷到骨,check過亦都冇咩大礙。但係因為佢啊嫲始終都一把年紀。加上早排中過風,宜家又傷到隻腳,老婆怕佢行動唔方便再跌多次就大L鑊所以提議請幾日然後過啊嫲到住幾日當有個照應可以睇住佢。

其實同啊嫲同住嘅仲有老婆個三叔。大家一定會好好奇問既然有個三叔喺到點解老婆仲要過去照顧啊嫲呢?問題就係呢個三叔真係廢人一個,40幾歲人冇老婆冇家庭 ...
長腿加Sexy T-back 唔好話三叔,係正常男人都會想睇。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-8 04:43 PM 發表 查看引用來源
老婆live update:

新鮮滾熱辣1個鐘頭之前同我嘅對話

我: 老婆?

老婆: sorry 啱啱喺廚房同嫲嫲傾緊計

我: 嫲嫲做乜入廚房唔休息下?

老婆: 叫咗佢佢係到話要整茶果俾我食 

我: 咁你喺房?

老婆: 喺飯抬咋等食

我: 你三叔呢?

老婆: 我對面睇緊電話同我一樣等緊食野

我: 佢呢排有咩動靜?

老婆: 咪咁囉前世 ...
師兄,一直有追開,可以要原圖嗎?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-27 03:14 PM 發表 查看引用來源
講埋上次幫老婆啊嫲裝電腦嘅野先。

同老婆玩咗陣我又要返埋位繼續幫部腦裝野,裝好之後我就叫3叔搵下有啲咩啊嫲啱睇嘅野然後我起身睇下老婆做緊乜。

一轉身望過去就見到老婆咁樣瞓咗喺到。。

俾老婆發現咗我影佢相佢好大聲咁喂咗我一 ...
忠粉求原圖🙏🏼

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-8 05:16 PM 發表 查看引用來源
同老婆短時間內去咗兩個trip,快閃咗日本同台灣。日本就我同老婆自己兩個去台灣就係同老婆啊嫲同個廢老三叔去。不過兩個trip嘅野我遲啲冇咁忙多啲時間先講,襯宜家有啲空檔講下今日嘅野先

老婆今朝要同個同事出去見客,所以佢同事今朝揸咗公司車嚟屋企接咗老婆之後佢哋就去食早餐然後直接去見客。

大概個半鐘頭之後我收到老婆whatsapp

老婆: 我諗我今日著錯衫

我: ??

老 ...
真係引死人,咁正唔睇真係唔係男人👍🏼

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-11 03:22 PM 發表 查看引用來源
出咗關於老婆坐住同事車走光露lin之後收到好多師兄話佢哋對我老婆嗰日個bra好有興趣,想知咩牌子同想睇真啲老婆個bra。

可惜老婆之後落嚟嗰幾日都戴唔同嘅bra,係到尋晚我終於忍無可忍話老婆嗰日喺㗎車到露lin個情境真係好正,我日日都諗住個情境,𠱁佢戴返嗰日個bra嚟俾我屌。
老婆臨開波之前真係戴返當日同一個bra俾我睇,我見到真係即刻扯旗。

兄弟呢個維密嘅白色bra,薄pad得嚟帶 ...
bar靚身材正👍🏼

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-11-20 12:54 PM 發表 查看引用來源
作日過咗一個非常之漫長嘅一日,因為老婆公司有個大project原定3日後due,但因為原本跟開嗰位同事嘅甩漏兼錯唔百出,個project趕唔切不特止,嗰位同事叻到連佢用嗰班staging公司啲crew member都得罪埋要解約陪錢。嗰位同事衰乜嘅detail就唔講啦事關唔係重點。但係老婆啊姐(老細)知道咗之後嬲到振,尋日一早就call爆老婆機係咁𨳒,仲要老婆即刻接手兼即日上個客公司開會補鑊。
...
多謝師兄,求原圖🙏🏼

望穿秋水,終於等到師兄出新post,求原圖🙏🏼

回覆 3219# 最錫我老婆 的帖子

Nice long leg🤩

本帖最近評分記錄

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆