43 12345
上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
42  4.5m

師兄老婆真係夠淫👍

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-10 01:03 發表 查看引用來源
呢排聖誕又新年,公司特別忙,加上早排有一次喺屋企我偷影佢表姐嗰陣俾老婆見到,當場斷正。好彩嘅係我將所有偷影老婆(佢唔知嗰啲)同所有我偷影過佢表姐嗰啲相收埋晒喺一個意想不到嘅地方,所以我都可以同老婆解釋係第一次。 ...
令我諗翻起有一次我同老婆返去外家,見到佢個大妹着住低胸吊帶裙,我坐咗喺梳化位睇電視,佢係我前面對住我彎腰,原來佢冇着胸圍,俾我完全睇晒

引用:
原帖由 knockmanz 於 2021-1-10 10:29 發表 查看引用來源
係咪表姐對住你彎腰?
睇佢嘅角度應該係高炒

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-1-11 01:58 發表 查看引用來源

咁你要上多幾次
冇咩興趣,反而想老婆走光比其他人睇多啲

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-28 06:50 發表 查看引用來源

好難形容喎。。佢頭髮中短型,長度膊頭落少少,個樣一睇你會覺得佢好高竇,對眼幾靚,戚戚地,幾有神,成日好次電緊你但係又睇唔起你嗰種feel。個嘴唇唔厚但長,佢個樣其實幾妖吓。不過真係唔識點形容,如果要用個明星嚟形容嘅話我 ...
望落去個身型同我老婆差唔多
但係個樣梗係唔係好似你所講白靈嗰個feel

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 07:43 發表 查看引用來源
因為我經常幫老婆啲project做parttime影相嘅關係,所以好多時佢都會用我電話/相機嚟睇相,我啲唔見得光嘅相一定要收得好埋。

但係早幾日老婆攞住我部電話睇相同過相俾自己之後當晚我無聊瞓唔著碌電話睇相嗰陣發覺原來我 ...
同我老婆身形有幾分相似,當然相中人fit d

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 08:05 發表 查看引用來源

係?我仲以為大眾會覺得呢種唔算fit添
你講嗰啲瘦到成條柴嗰啲,完全唔好屌。依種類型先至好屌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 08:12 發表 查看引用來源

完全同意,呢啲細細粒有啲肉嘅係真係幾好屌㗎
我老婆會高啲

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 08:19 發表 查看引用來源

波型差唔多大?
其實呢種size嘅女女呢種size先啱啱好,再大啲反而冇咁平衡好睇。(純粹個人意見)
我老婆36D-E(M到會去到E)

本帖最近評分記錄

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆