上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
42  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 08:26 發表 查看引用來源

咁應該係你老婆fit過相中人先啱喎師兄 😝
如果計啱啱拍拖嗰陣時Fit d,而家始終比以前肥咗少少😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 10:19 發表 查看引用來源
估唔到已經收到好多師兄pm想睇我ex近照同樣,仲以為佢style唔係好啱一般香港男性嘅口味添,咁既然大家對佢感性趣嘅,等我出多幾張比較著得少衫㗎嘅先 😝 ...
同我老婆嘅類型好相似,👍,依家佢梗係會有少少肚腩

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 10:25 發表 查看引用來源

睇我ex啲近照都仲係差唔多,身材好似仲好咗啲啲咁
通常咁樣多數係因為未上岸😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 10:51 發表 查看引用來源

佢冇咗我呀嘛
講笑 😝
咁佢係咪真係未上岸先?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 11:01 發表 查看引用來源

之前聽friend講佢宜家應該撈得幾掂ok賺到錢,不過之前同條仔又散咗好似宜家都仲係單身
事業成功嘅女性,多數都係搵唔到另一半🤦‍♂️

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 11:19 發表 查看引用來源

同意…雖然話門當户對……由於係事業成功人士都會有不同主觀角度(要求/接受)……所以都好難揾到另一半(終身伴侶)!
我又唔係咁睇,身邊嘅男人覺得佢上位係用自己身體去交換,覺得會介意(伸利:如果呢個情況發生係我老婆身上我絕對唔會介意😂)

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 11:43 發表 查看引用來源

以我ex嘅性格應該冇人會認為佢係用自己身體去交換宜家嘅成功返嚟,雖然我有時都會幻想佢俾鬼佬吊嚟換job,不過可惜以我了解嘅佢唔會咁做,我覺得純粹係以佢宜家搵嘅錢佢要求高咗,而啲仔埋佢身會有某程度嘅壓力 ...
點解會同佢分手㗎?比着係我老虎都唔會放

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 14:45 發表 查看引用來源
好多師兄pm睇咗我ex嘅近照同半個樣之後,話想再睇多啲佢著少啲布嘅相,佢send俾我嘅泳衣照大家又覺得點?
咁你覺得佢正啲定係你老婆正啲?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 14:54 發表 查看引用來源

咁我都係鍾意我老婆多啲,自己本人都係比較鍾意長腿同白白凈凈嘅女仔/女人多啲
咁我老婆就係佢哋兩個嘅混合版,皮膚比較白,同你個ex曾經身形10分相似(唯一就係對波大啲),雖然而家有啲走咗樣(肥咗少少),但都係好好屌

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 15:22 發表 查看引用來源

聽你講又冇得睇,真過份
依度有唔少師兄都睇過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆