上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
440  4.5m

回覆 7391# licklickson 的帖子

師兄👍🏻犀利😏有硏究,一眼睇出!

回覆 7395# licklickson 的帖子

係咪享分回震果下😌🤭啪啪…

回覆 7398# 最錫我老婆 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻☕☺️飲得杯樂!😁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:33 發表 查看引用來源

我覺得佢未係可以好放咁,可能我有老婆,平時食吓飯喺屋企睇吓戲都相處得幾sweet,但每次我想屌嗰陣佢硬係仲係有啲shy shy哋咁,但係屌緊嗰陣就睇得出佢好enjoy 屌幾耐都得 所以應該都唔細食 ...
唔細食😏😌有排食,可以慢慢enjoy 👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:44 發表 查看引用來源

屌嗰日可能會囉,之後就繼續打回原形
吓!乜呀嫂咁兇😒…定生咗後,變得更加兇?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 16:54 發表 查看引用來源

我已經咩都跟佢嗰套,做又話唔夠,做夠又嫌做得唔啱,態度又唔好。唉總之唔係咁簡單啦
相當同情師兄😔…😒咁就真係小句算!

回覆 7440# 最錫我老婆 的帖子

🤤🤤正👍🏻😅尼張至睇到個籮型!🤭😉多毛嗎?☺️

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 17:35 發表 查看引用來源

我都好迷戀佢個pat 我未試過入過咁圓同咁好肉嘅pat,舒服得嚟又幾好睇
🤭總之佢舒服😅你又舒服😉咪掂!

(如果有張後插時,嘅pat照就知道😋點圓🤤🤤囉!😬)

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-18 17:53 發表 查看引用來源

多,不過唔會太長同唔會覺得好亂
嘩~🤩多毛啊!🤤…好想欣賞到呀!😛😛
……佢算唔算"蜜桃臀"呢?

回覆 7456# 地捫香蕉 的帖子

…我諗人妻應該唔係😌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆